Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Laminovací fólie různých formátů

Publikováno: 9. 9. 2016

Ať už se jedná o papírové doklady k automobilu, různé kartičky pro knihovny, půjčovny, věrnostní karty pro obchody a spousty dalších papírových dokumentů nejrůznějšího rázu. Laminátory, které se pro laminaci dokumentů používají, a tím pádem i laminovací fólie se vyrábějí až do velkého formátu velikosti A2.

Lesklé či matné fólie

Laminovací fólie se prodávají ve dvou základních barevných provedeních. Obě musí být samozřejmě průhledné, ale jeden typ je lesklý a druhý matný. Výběr záleží samozřejmě na majiteli a provozovateli laminátorů. Laminovací fólie ve všech možných velikostech můžete jednoduše zakoupit v kategorii Laminovací fólie. Zároveň u nás můžete zakoupit i několik typů laminátorů. Od „hobby“ laminátorů, které může mít v kanceláři každý až po kvalitnější „profi“ laminátory.

Různé velikosti a tloušťky laminovacích fólií

Laminovací fólie se prodávají v přesném rozměru. Vždy záleží tedy na tom, jaký typ dokumentů chcete laminovat. Nejde-li o vyloženě extrémní velikosti, pak vám k laminaci různě velkých dokumentů postačí i jeden typ laminátoru, který umí laminovat různě velké dokumenty. Většina fólií je vhodná do všech typů klasických stolních laminátorů. Laminovací fólie si tedy vyberte podle svých potřeb. Jejich cena je tak nízká, že je nejlepší si pořídit laminovací fólie různých velikostí, abyste pak mohli laminovat i různě velké dokumenty.

Existují také různé tloušťky laminovacích fólií. Obecně logicky platí, že čím silnější je fólie, tím lépe papírový dokument ochrání. Takže opět záleží na vaší volbě a na důležitosti dokumentů, které budete laminovat.

Laminace je jednoduchá

Máte-li laminátor i vhodnou laminátovou fólii, můžete začít laminovat své papírové kartičky či jiné dokumenty. Je to jednoduché a intuitivní. Přečtete si pouze návod a laminace může začít. Dovybavte si tak svou kancelář!

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží