POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Odvíječ stretch fólie jako skvělý pomocník

Publikováno: 8. 3. 2016

Upevnění několika předmětů k sobě můžete provést hned několika způsoby. Jedním z těch jednodušších, a přitom vysoce efektivních a velmi šetrných k upevňovanému produktu je stretch folie granát.
 
Ať už předmět upevňujete nebo balíte, fixační folie se vám stane nenahraditelným pomocníkem, jehož účelnost oceníte v každé fázi procesu práce s ní. Jak se ale vypořádat se situací, v nichž vám chybí ještě alespoň jedna ruka, kterou byste kotouč folie uchytili tak, abyste zbylými dvěma mohli odmotávat žádaný kus a ještě folii na konci stříhat nebo řezat? To bývá někdy pekelný hlavolam.
 
Tento zdánlivě neřešitelný problém má konečně řešení. Pokud v rámci výkonu svého povolání, manipulujete s průtažnou fixační folií o šířce deset centimetrů, nade vše oceníte odvíječ stretch folie Granát 5-12,5 cm.
 
Skvělý pomocník vám nejen ulehčí nasazení nové role, ale i přímo manipulaci s ní. Tento levný a přesto spolehlivý a efektivně pracující odvíječ je vyroben z plastu. Je proto velmi lehký a úžasně padne do ruky. Práci s ním tak zvládne prakticky kdokoliv. Tento odvíječ je vyroben v České republice a vyniká převážně kvalitou svého zpracování. Čeká-li před vámi úkol kompletace krabic, jejich obalení nebo upevnění jedné k druhé, nemusíte se bát nepříjemností při manipulaci se stretch folií.
 
S odvíječem budete pracovat rychleji a efektivněji, bez zbytečného odpadu, jehož vysoká produkce se obvykle odvíjí právě od neodborné manipulace s folií, která se lepí k tomu, k čemu nemá. S odvíječem bude zkrátka vše zabaleno tak, jak má – profesionálně, spolehlivě a efektivně beze zbytků, které stojí nejen čas a peníze, ale jsou i přítěží pro životní prostředí.
 
Odvíječ stretch folie není jen výkonný při práci, ale i mimo ni s ním nejsou žádné problémy, neboť je velmi skladný. Když ho zrovna nebudete používat, nemusíte se bát, že bude zabírat mnoho místa nebo se vám plést v dílně, továrně či v kanceláři.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží