Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Plastová ukládací bedna – řešení problémů s nedostatkem místa

Publikováno: 16. 3. 2016

Nejen v domě a bytě, ale i ve sklepě a v garáži není náhle tolik místa, kolik byste potřebovali? Zakopáváte o věci, které jste tam uskladnili jen dočasně a systém, který měl vytvořit řád a přehlednost se vám bortí před očima a místo pořádku nacházíte jen chaos? Věřte, že ve vašem trápení nejste sami a i pro vás existuje řešení. Jaké? Vzhledem k tomu, že dům ani byt se všemi jejich místnostmi pro ukládání toho, co se nevejde do místností určených k prezentaci, nejsou nafukovací, musí se skutečně začít od jednotlivých předmětů, které stále se zmenšující prostor zahlcují.
 
Zásuvky, skříně a komody už jsou plné a vy nevíte, jak dál? Naštěstí existuje jasná volba v podobě plastové ukládací krabice, která je nahoře zkosená, aby jich mohlo být hned několik vyrovnáno na sebe a přesto byl zaručen pohodlný přístup do každé z nich.
 

 
Přestože jsou krabice vyrobeny z plastu a vynikají tedy svou lehkostí, unesou podle velikosti až několik desítek kilogramů. Krabice jsou vhodným pomocníkem v prádelně, kde do nich můžete naskládat jednak prací prostředky, jednak kolíčky.
 
Plastové krabice najde své využití i v garáži, kde v nich můžete skladovat nářadí, hřebíky či provazy nebo zahradnické náčiní mimo sezonu. Ve sklepě jsou krabice přehledným řešením vašich problémů se sezonní obuví nebo sportovním náčiním. Plastové krabice o rozměrech 119*77*56 milimetrů se hodí i přímo do bytu, kde se fanouškům ručních prací stanou pomocnou rukou při uskladňování korálků, jehlic a jehel, šicího náčiní nebo naopak lepidel a špachtlí.

Plastové krabičky, které jsou nabízeny v široké barevné škále, do sebe perfektně zapadají a nezaberou tak při stohování téměř žádné místo, takže je bez obav můžete vystavět do vysokých komínků a neobávat se o jejich stabilitu.
 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží