POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Polypropylenový sáček – malý pomocník v nastolování pořádku

Publikováno: 16. 3. 2016

Dráždí vás nepřehlednost, která si razí cestu vaší domácností, šíří se kuchyňskými zásuvkami a rozvaluje se po konferenčním stole v obývacím pokoji či už stačila zasáhnout toaletní stolek v ložnici a ani v práci se toho neodbytného pocitu rozkladu řádu nezbavíte, protože váš pracovní stůl je kvůli ořezávátkům, tuhám a náplním do propisek, gumičkám a sponkám všechno jen ne přehledný?
 
Zdá se to jako maličkost a snadno přehlédnutelná a ničím zajímává drobnost. Ve skutečnosti bychom byli překvapeni, kolik každodenních problémů by před námi vyvstalo, kdyby tato opomíjená pomůcka v domácnostech, průmyslu i obchodu náhle zmizela. S problémem, kam umístit drobné i větší předměty, které chceme uložit, ochránit nebo jenom skladovat se potýká každý z nás příliš často na to, abychom ohromný přínos pomůcky, která se najednou zjevila a jako malý zázrak vklouzla lehce do našich životů s vynálezem plastu, podceňovali. A o co se tedy jedná?
 
Co je tím nenápadným, téměř neviditelným pomocníkem, který do zmatku našich životů zahlcených množstvím věcí vnáší jednou a provždy řád? Polypropylenový sáček sice není samospásným řešením na všechny problémy moderního světa, ale s těmi, na které stačí, si poradí skutečně hravě. Plastový sáček s plochým dnem je vyroben z transparentního materiálu, který zaručuje přehlednost uložených či zabalených věcí a umožňuje jim tak zůstat v pohotovosti, ve stavu vyčkávání dalšího použití.
 
Sáček o rozměrech 140*258 milimetrů je přesně tím univerzálním lékem na nemoc zvanou nepořádek, jeho velikost je ideální na to, aby sáček do svých útrob pojmul kancelářské nebo šicí potřeby, sponky nebo gumičky, drobné hračky či díky nezávadnosti svého materiálu i potravinové produkty. Sáčky jsou prodávány v sadě po 250 kusech, takže není nutné s nimi šetřit. Svého využití najdou nejen v domácnostech, ale i maloobchodech, velkoobchodech nebo například skladech.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží