POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Příprava na stěhování IV

Publikováno: 27. 6. 2016

Stěhování, to je jako věčné dilema – odejít či neodejít, odstěhovat si či zůstat na místě. Otázka mnohem palčivější než být či nebýt. Jen se s ní v našich životech setkáme mnohem častěji a musíme ji rozřešit mnohem méně fatálnějším způsobem. Nakonec stěhování nahlížené bez emocí, jakoby zvenku, není nic jiného než změna stavu. A k této změně bychom se měli postavit zodpovědně, co se příprav na stěhování týká, ale rozhodně se jí necítit svázání nebo snad dokonce pod jakýmsi tlakem. 

Stěhování vyžaduje přípravu, tedy v případě, že nechcete být v den stěhování pod ohromným tlakem a na poslední chvíli balit, obalovat, lepit, zalepovat, přenášet, převážet nebo volat transportní servis, který by vám pomohl s převozem těžkých břemen. Přestěhovat se nemusí být zdlouhavým, fádním ani složitým procesem, pokud se na něj dobře připravíte, budete následovat několik jednoduchých rad a tipů, které vám v osudný den poskytnou oporu a pomoc.
 
Pokud máte vše pečlivě zabaleno, pevně oblepeno a obaleno dekami nebo prostěradly a ručníky v případě křehkých předmětů nebo těžkých a rozměrných břemen, která do žádné krabice nevtěsnáte, můžete přistoupit k dalšímu bodu v rámci procesu stěhování. Tím je rozhodnutí, zda přestěhovat všechno z vašeho starého bydliště na nové zvládnete sami, nebo jestli využijete služeb transportní či stěhovací firmy. 

Profesionální servis v oblasti stěhování skýtá nemálo výhod. Dobré je zjistit si, jak a čím se od sebe jednotlivé stěhovací společnosti liší, jaké služby poskytují a která nabízí výhodnější cenu a proč. Levnější totiž nemusí znamenat za každou cenu lepší. Je dobré zvážit všechna pro a proti, zajistit si reference a potom už jen zvednout telefon a zavolat, nebo sednout k počítači a stisknutím několika tlačítek poslat email. Stěhování s profesionály je určitě rychlejší, bezpečnější a koordinovanější. S profesionály v oblasti balení a stěhování budete mít jistotu, že vše proběhne tak, jak má.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží