POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Šatní box – snadnější stěhování, pohodlnější bydlení

Publikováno: 16. 3. 2016

Bojujete s nedostatkem místa v šatně? Praskají vaše skříně ve švech nebo váš nábytek trpí neustálým stěhováním a uvítali byste levnou, efektivní, lehkou a snadnou rozložitelnou alternativu šatní skříně?

Pokud propadáte panice při pohledu na vaše poházené oblečení, které nevíte, kam dát, protože už ho tuny leží na dně skříně, jsou šatní krabice a šatní skříně určeny právě vám a v pohotovostním stavu vyčkávají vašich příkazů a požadavků.
 
Papírová skříň, která svou funkčností plně nahradí tu standardní, je vyrobena z pěti vrstvé lepenky, jedná se vlastně o jakousi velkou krabici na oblečení. Tu můžete zakoupit a využít jako klasickou skříň nebo si ji lze vypůjčit a použít ji například při stěhování, kdy zcela určitě oceníte její vlastnosti, jako jsou skladnost, lehkost a ochrana. Box je navíc opatřen výseky odnosných otvorů, takže se dají pohodlně přesunovat i stěhovat. Výklopné čelo navíc umožňuje snadný přístup k vašemu oblečení v krabici.
 
Šatní box o rozměrech 600x520x960 milimetrů má kapacitu 10-15 ramínek a jeho součástí je tyč, na kterou je možné tato ramínka zavěsit. Box je tedy dostatečně velký na to, aby posloužil potřebám jednoho člověka. Šatní boxy se prodávají rozložené a lze je opět velmi snadno složit a uložit pro případ nutnosti.
 
Šatní box je primárně využíván za účelem stěhování, je určen k transportu společenského oděvu, kdy stěny boxu brání poškození a pomačkání oblečení. Oblek nebo společenské šaty můžete v boxu nechat viset na ramínku a o nic víc už se starat nemusíte. Ve svislé poloze je minimalizováno riziko jejich pomačkání nebo vznik překladů na látce. Rozměry lepenkových šatních boxů byly stanoveny na základě zkušeností a potřeb zákazníků, uživatelů i pracovníků stěhovacích firem. Šatní krabice tak maximálně vyhovují požadavkům i velmi náročných zákazníků, které mají na stěhování oděvů.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží