POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Speciální sáčky do mrazáků

Publikováno: 8. 7. 2016

Tyto pevné igelitové sáčky jsou vyrobeny právě pro uložení potravin v mrazu. Sáčky mají ploché dno, po naplnění je v horní části jednoduše zavážete. V horní části nemají ucha. Můžete si vybrat z několika velikostí a objemů (od 2 do 6 litrů).

Role s 30 sáčky za 20 korun

Sáčky se prodávají klasicky v rolích s perforací pro jejich snadné odtrhávání. V jedné roli je 20, 30 nebo 40 sáčků podle velikosti (objemu), kterou si vyberete. Speciální sáčky do mrazáků jsou levné, cena za roli se pohybuje těsně nad 20 Kč. Pro různé typy potravin si můžete vybrat různě veliké sáčky. Nejčastěji se používají pro ukládání zmražené zeleniny, masa, ovoce, ale také pečiva či různých omáček. Každá domácnost, která má mrazničku, tyto speciální čiré sáčky určitě využije.

Sáčky na ledové kostky

Hlavně v letních měsících je příjemné přidávat si do nápojů ledové kostky – do limonád, džusů, do ledové kávy, do koktejlů či alkoholických drinků. Pro použití do mrazáku se také prodávají speciální sáčky na výrobu ledových kostek. V jednom balení (které stojí cca 10 Kč) je 10 sáčků na ledové kostky. Každý sáček má 18 pecek, v jednom sáčku tak uděláte 18 ledových kostek. Sáček jednoduše napustíte vodou, dáte do mrazáku a za chvíli máte praktické ledové kostky. Poté, co budou kostky zamražené, je můžete odlamovat po jedné.

Další typy sáčků

V našem e-shopu seženete i spoustu dalších typů sáčků a jiných obalových materiálů. V nabídce jsou polyetylenové, polypropylenové i papírové sáčky různých velikostí a pro nejrůznější použití. Jsou zde klasické sáčky, sáčky se ZIP uzávěrem, odtrhávací sáčky, sáčky na roli či skládané sáčky. To vše za velmi nízké ceny v malém i velkém množství, z 99% skladem.

Jestliže chcete nakoupit sáčky, prohlédněte si zboží v našem e-shopu, určitě si vyberete a jednoduše nakoupíte.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží