Stolní odvíječ lepící pásky – základ každého pracovního stolu

Tak jako je pro mnohé domov posvátným prostorem, kde platí určitá pravidla, je i deska pracovního stolu a vůbec pracovní prostředí v kanceláři důležitým faktorem, který ovlivňuje naši pracovní morálku a celkový výkon. Ať už je pro vás lepení například obálek nebo balíčků lepící páskou každodenní rutinou nebo spíše občasnou záležitostí, určitě vás i krátkodobá manipulace s kotoučem lepicí pásky dovede ke zjištění, že byste rozhodně ocenili stolní odvíječ pásky, který díky přesnému umístění řezací plošky šetří nejen pásku, ale hlavně váš čas a trpělivost, která je nejrizikovějším faktorem při ruční manipulaci s páskou věčně se lepící tam, kde ji zrovna není tak úplně třeba.
 
Použití odvíječe pásky je z pochopitelných důvodů mnohem ekologičtější než její ruční odvíjení. Plastový odvíječ kancelářské lepící pásky je možné postavit na kterékoliv místo na stole, na parapet okna, do police nebo na skříňku, zkrátka všude tam, kde bude v dosahu a vždy po ruce.
 

 
Stolní odvíječ je vhodný zejména pro typ lepící pásky o šířce 19 milimetrů a návinem až 33 metrů. Jednoduchá a přesto elegantní konstrukce odvíječe vyniká především svou funkčností a jednoduchým zacházením, které se týká především nasazení kotouče pásky. Odvíječ je na spodní straně opatřen malými terčíky, které brání posouvání celé konstrukce po povrchovém materiálu během odvíjení pásky. Odvíječ pásky je revolučním řešením pro všechny kanceláře a přirozeným vývojovým stupněm na cestě od pásky samotné přes příliš malé a lehké odvíječe, které se při každé manipulaci s ním posunovali nebo dokonce převraceli.