Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Vlnitá lepenka, zabalte při stěhování, co je vám milé do bezpečí

Nejen do folií se balí nábytek a další předměty, které potřebujete stěhovat nebo s nimi jinak manipulovat...

Téměř každý, kdo si někdy prošel stěhováním, si je dobře vědom důležitosti, kterou v celém procesu balení předmětů, jejich umisťování do krabic či přepravek a přemisťování z místa na místo, z bytu do auta, převážení a pak znova vykládky do prostor nového bytu, sehrává balicí materiál, kterým je možné stěhované předměty zabalit a ochránit je tak před poškozením. K tomu může dojít velmi snadno a prakticky v jakékoliv fázi stěhování.
 
Poškrábání, odření povrchu nebo mechanické poškození dokáže stěhování velmi znepříjemnit a vrhá temný stín na všechny další úkony, které je třeba vykonat. Aby se pro vás stěhování nestalo noční můrou a vaše osobní předměty, nábytek, knihy nebo například umělecká díla nepřišly k úhoně, není nic jednoduššího, než všechno výše jmenované ještě před tím, než nastane den D a věci se dají do pohybu, ochránit.

Jeden z nejlevnějších a nejdostupnějších způsobů ochrany předmětů během stěhování nebo jen manipulace s nimi v rámci bytu či domu je vlnitá lepenka. Jakkoliv neuvěřitelné se to může zdát, to nejjednodušší řešení bývá zpravidla tím nejelegantnějším. Tak proč vymýšlet složité úkony a platit zbytečně moc za to, co zvládne vlnitá lepenka?
 
S gramáží dvě stě gramů a šířkou sto pět centimetrů se jedná o dostatečně pevný a odolný balicí materiál, který vyniká svou spolehlivostí. Lepenka odolává protržení a tím znehodnocení obalovaného předmětu, na vlastnosti tohoto výrobku se můžete spolehnout kdykoliv, kdy je třeba posunovat, přesunovat, převážet, odvážet nebo přivážet větší i menší předměty, jejichž nepoškození a tedy nesnížení kvality je základní prioritou.
 
Lepenka se prodává v roli po deseti metrech, což je štědrá velikost, kterou obalíte i větší či nepravidelně tvarované předměty. Ve spojení s lepicí páskou či stretch folií vlnitá lepenka získává vlastnosti, které vám dovolí se zabalenými předměty manipulovat uvnitř i venku. Krátkodobý pobyt balíku v exteriéru, kde na něj po omezenou dobu budou působit povětrnostní vlivy a například kuropění, už není tabu.