Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Zakrývací plachty – ochrana před povětrnostními vlivy

Letní déšť, podzimní vítr, zimní sněžení a jarní krupobití jsou postrachem venkovních dílen, kde pracovní stroje nebo automobily zůstávají napospas živlům, čímž rychle tratí na kvalitě a je zásadně krácena jejich životnost.
 
Řešení se přitom nachází na dosah ruky. Je levné, rychlé, spolehlivé a nevyžaduje žádné stavební ani terénní úpravy. Dost široká i dost dlouhá, vysoce odolná, přizpůsobivá, bezpečná a spolehlivá – taková je zakrývací plachta vyrobená z polyetylenu. Plachta poskytuje maximální ochranu před vnějšími vlivy, mechanickým poškozením i vodou.
 
Zakrývací plachty mají široké využití. Díky univerzálnímu rozměru, dostatečné délce i šířce, které zajišťují perfektní a kompletní krytí, mohou být použity k zakrytí automobilů, karavanů, dřeva, stavebního materiálu či stavby samotné, pracovních nástrojů a pomůcek nebo nábytku. Jejich hlavní funkcí je ochrana – před čím? Deštěm, sněhem, krupobitím, větrem nebo i drobnému mechanickému poškození vlivem poletujících větviček.
 

Krycí PE plachta

 
Plachty se vyrábějí z polyetylenu, který je laminovaný z obou stran, což plachtě propůjčuje nepromokavé vlastnosti. Upevnění plachty na místě, tak aby povrch plachty kryl, co největší plochu pokrývaného předmětu výrazně usnadňují nerezové kroužky, které jsou po okraji plachty rozmístěny v pravidelných rozestupech. V okraji lemu jsou navíc vloženy pásky, které zvyšují pevnost, čímž je dosaženo ještě větší spolehlivosti v případě ochrany zakrývaných předmětů.
 
Nejen velké objekty, které se nevejdou pod přístřešek, jako jsou automobily nebo stoje, mohou být kryty plachtou, ale i menší nebo sypké předměty, jako například písek, dřevo nebo stavebniny, které mohou být pod plachtou kryty před nepřízní přírodních živlů.

Související zboží

Plachta zakrývací 3x4 m STANDARD s kovovými oky Plachta zakrývací 5x8 m PROFI 140 g/m2  Zakrývací plachta 5*6 m, PROFI extra silná 210 g/m2
Plachta 3x4 m STANDARD zakrývací s kovovými oky Plachta zakrývací 5x8 m PROFI 140 g/m2 Zakrývací plachta 5*6 m, PROFI extra silná 210 g/m2