Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

12 tipů, jak si vybrat stěhovací firmu I

Požádat pomoc, či pomoc vyhledat není hanbou, ba naopak, nelze přeceňovat vlastní schopnosti. Díky specializaci je z každého z nás odborník na něco jiného a je tedy jen přirozené, že využijeme služeb profesionálů na něco, na co sami nestačíme.

V případě stěhování nemůžeme naše síly měřit s pracovníky stěhovacích firem, kteří na své straně mají jak techniku, tak zkušenosti a odborné dovednosti prověřené léty praxe. Stěhování je pro ně denním chlebem a ne noční můrou tak, jako pro většinu z nás. Pokud jste se rozhodnuli do procesu stěhování zapojit stěhovací firmu, není radno ani tady podcenit přípravy a vyhledat skutečně prověřenou stěhovací společnost, která se pyšní pozitivními reakcemi bývalých klientů. Tady je několik rad, jak na to.

Podle prvního pravidla, kterým byste se v případě hledání spolehlivé stěhovací firmy měli řídit je doporučení. Nevíte? Zeptejte se! A koho? Odpověď je jasná – úplně všech – od přátel a známých až po kolegy v práci nebo sousedy, kteří se zrovna přistěhovali a mohli by tak se stěhováním za pomoci stěhovací firmy mít čerstvé zkušenosti. Napište do Googlu slova jako stěhování, stěhovací firmy, balení, balicí materiály či přestěhování a nebojte se zaměstnance té stěhovací formy, která vám bude nabídkou nejvíce sympatická, ihned kontaktovat. Nepodléhejte dojmu, že společnost s velkým jménem a velkou reklamou je ta jediná pravá, prověřte si i menší stěhovací společnosti, možná budete nabídkou i kvalitou prováděných služeb překvapeni.

Nehledejte si prostředníka, věřte, že vy sami budete schopni odhadnout, kdo a proč je pro vás tím nejlepším řešením. Hledejte stěhovací společnost, která vám ráda vyjde vstříc a vyplní vaše požadavky, i když budou specifické. Pokud hledáte plný servis a chcete se se svým stěhováním plně svěřit do rukou stěhovací firmy, nebuďte připraveni na kompromisy a raději se poohlédněte někde, kde vás přestěhují podle vašich představ.