Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

3 tipy na výbavu – jaká kancelářská technika by vám neměla chybět?

Tiskárny, skenery, kopírky a počítače jsou v dnešní době už běžnou výbavou každé lépe vybavené kanceláře. Mnoho lidí se bez této sestavy neobejde ani jeden den v týdnu, protože současný svět to vyžaduje. Řadíte se k takovým nebo máte pod sebou lidi, kteří to musí řešit za vás?

Ať už to je jakýkoliv důvod, tak nyní vám dáme 3 tipy na doplnění výbavy vaší kanceláře, aneb co vám chybí a mohlo by se hodit?

1) Skartovačky na papír

Ve firmách se pracuje s velkým množstvím citlivých údajů, které by se určitě neměly dostat k nepovolaným osobám. Jak můžete efektivně zamezit uniknutí informací, které nesmí za žádnou cenu ven? Pořiďte do kanceláře skartovačku na papír. Je to ideální a časově výhodné řešení likvidace soukromých listin a dokumentů, které vás bude stát určitě méně než případná žaloba od nespokojeného zákazníka či klienta.

2) Laminátor

Místy je potřeba, abyste některý z vytištěných dokumentů zachovali po delší čas. Pokud nechcete neustále tisknout nové verze, protože ty původní zničí déšť, lidé nebo jiné okolní vlivy, tak můžete zvýšit životnost pomocí laminace. Abyste ji mohli provádět v pohodlí vaší kanceláře, tak vám doporučujeme pořídit laminátor.

3) Řezačky papíru

Potřebujete přesně nařezat papírové dokumenty do velikosti, kterou po vás požadují nadřízení nebo klienti? Pokud nezadáváte zakázky firmám, ale radši si drobné úkony uděláte sami, tak si určitě vyberete z naší nabídky řezaček na papír. Připraveny máme nejenom typy pro domácí kancelář, ale také velkokapacitní verze pro profesionální použití.

Dobře vybavená kancelář pomůže k zajištění větší spokojenosti jejich uživatelů. Chcete mít zaměstnance v pohodě a zároveň zajistit rychlé i bezchybné odvedení zadané práce? V tom případě nezapomeňte dopřát i vaší kanceláři potřebné vybavení. S ním to půjde opět o něco snadněji.