POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

5 pomůcek pro snadnější stěhování

Publikováno: 30. 4. 2017

Zná to většina z nás. Od rodičů, za prací, do většího, do menšího - člověk se alespoň jednou v životě někam stěhuje. Pokud nepatříte mezi lidi, kteří svůj život vtěsnají do jednoho batohu a tím jejich výbava končí, tak budete určitě potřebovat několik pomůcek pro stěhování.

A nejde jen o dostatečný počet krabic nebo pytlů na oblečení, ale je nutné počítat také s těžšími břemeny a jejich bezpečnou přepravou.

Co vám můžeme v našem sortimentu nabídnout?

Stěhovací popruhy

Neocenitelný pomocník při stěhování velmi těžkých předmětů a to až do hmotnosti několika tun. Můžete si zvolit buď samostatný popruh, nebo celou soupravu, která vám pomůže bezpečně přepravit rozměrná břemena o vysoké hmotnosti. Ideální pro uchycení pian, palet nebo třeba sudů.

Stěhovací kříže

Jste stěhovák profesionál? Tak to by vám určitě ve výbavě neměly chybět stěhovací kříže. Jde o polstrované ramenní bandáže, které mají nosnost až 500 kilogramů a slouží pro snadnější stěhování předmětů.

Stěhovací hák

Skvělý pomocník pro stěhování a přemisťování nábytku nebo třeba naplněných beden. Vaše ruce budou v bezpečí před nechtěným zraněním a manipulace s břemenem o něco jednodušší.

Stěhovací kolečka a zvedací tyč

Proč byste se měli zbytečně namáhat při stěhování nábytku nebo jiných těžkých předmětů? Nadzvedněte břemeno, strčte pod něj stěhovací kolečka a vše půjde snadněji.

Stěhovací krabice a pytle

Pokud nechcete své oblečení, knihy nebo třeba kuchyňské nádobí vozit do nového bydlení v batohu nebo „po kapsách“, tak si nezapomeňte pořídit několik stěhovacích krabic a pytlů. V naší nabídce najdete různé velikosti, materiály i nosnosti. Vybrat si můžete podle svých potřeb a namáhavé stěhování si co nejvíce ulehčit.

Stěhování je samo o sobě velmi náročné, tak proč se zbytečně namáhat více, než je nutné? Nenechte nic náhodě a vybavte se už dopředu potřebnými pomůckami

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží