POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Air cover – levné ochranné obaly na láhve či elektroniku

Publikováno: 8. 6. 2018

Aktualizováno: 1. 2. 2024

Ochranné obaly Air Cover jsou praktickým a cenově dostupným řešením pro ochranu předmětů během přepravy. Tyto obaly jsou vyrobeny z pevné vícevrstvé fólie a jejich cílem je minimalizovat riziko poškození předmětů vlivem nárazů při stěhování či převážení. Slouží k ochraně křehčích předmětů, jako jsou lahve, vázy či elektronika.

Proč zvolit Air Cover?

Tento inovativní obal představuje řadu výhod. Nejenže vyniká materiálem, z kterého je vyroben a usnadňuje tak manipulaci, ale také výrazně minimalizuje náklady na přepravu. Je tak ideální volbou pro efektivní logistiku a úspory nákladů v celém dodavatelském řetězci. Výrazným rozdílem oproti jiným ochranným materiálům, jako jsou např. flopaky, jsou rozměry Air Coveru, který ve vyfouknutém stavu zabere minimum místa. Zároveň je jeho design navržen tak, aby po nafouknutí obal dokonale obklopil výrobek a poskytnul mu tak optimální ochranu během převážení.

Obal Air Cover se vyznačuje odolností při nárazech - v případě propíchnutí obalu nedojde k žádným zásadním problémům, neboť jeho části jsou rozděleny do několika na sobě nezávislých komor a plní tak bez problému dál svou ochrannou funkci.

Postup nafouknutí Air Coveru

Postup nafouknutí ochranného obalu Air Cover je jednoduchý a umožňuje snadné zabalení vašich produktů. Pro nafouknutí obalu můžete využít buď obyčejné brčko, nebo běžně dostupné zařízení, jako je kompresor.

  1. Příprava materiálu a vhodného produktu – připravte si obal Air Cover odpovídající velikosti vašeho předmětu. Např. na našem webu prodáváme Air Cover vhodný pro lahev o objemu 0,7 l.
  2. Umístění produktu – pro tento obal si dále připravte požadovaný výrobek, který se chystáte zabalit. Vložte lahev do vyfouknutého obalu Air Cover a ujistěte se, že je produkt umístěn v obalu tak, aby byl dostatečně zabezpečen.
  3. Kompresor umístěte do bočního ventilu obalu.
  4. Nafouknutí obalu – postupně můžete sledovat, jak se obal plní vzduchem a přizpůsobuje se tvaru produktu, který je uvnitř vložen.
  5. Po dostatečném nafouknutí můžete lahev bezstarostně převážet.

 

 

Konečné zpracování obalu

Nůžkami nebo nožem opatrně propíchněte všechny komory napříč a umístěte obal do odpadového kontejneru určeného pro plasty.

 

autor:
Kateřina Polášková

marketingový specialista


Související zboží