POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Balení dárků nečeká jen Vás

Blíží se čas Vánoc a s ním i tradice obdarovávání bližních. Balení dárků se ale neodehrává jen na úrovni malých balíčků úhledně zabalených do barevného papíru ozdobených třpytivými mašlemi a stuhami. Rozměrné dárky nebo větší množství menších balíčků rozesílaných v prosinci po celé České republice a do zahraničí se neobejde bez pevných a kvalitních obalových materiálů, na které je spolehnutí. Vždyť právě to, co se skrývá uvnitř, je nutné střežit jako oko v hlavě. Ale jak docílit toho, že se balíček nebo odesílaný předmět během cesty za obdarovávaným nepoškodí vlivem nevhodné manipulace s ním nebo vlivem nepříznivého počasí?

Důležitý není jen obal, ale i prostředky k jeho kompletaci. Vždyť co by byla papírová krabice bez lepící pásky a co by byla lepicí páska namotaná v kotouči bez nenahraditelného pomocníka, který vám práci s ní usnadní?
 
A o co jde? Zavírač kartonů je kovový odvíječ pásky bez brzdy. Díky použitému materiálu, kterým je tvrdý kov, je silně redukována možnost jeho poškození a tím tedy zaručena jeho dlouho trvající prospěšnost. Pokud je v rámci výkonu Vaší profese Vaším úkolem expedování balíků, určitě jeho služby oceníte. Jedná se o nenahraditelnou pomoc nejen ve velkých skladech, ale i v menších obchodech.
 
Odvíječ lepících pásek bez brzdy je vhodné doplnit kotoučem lepicí pásky se šířkou padesát milimetrů. Nasazení pásky je velmi jednoduché, takže to zvládne úplně každý. Pásku prostě nasunete na otočný držák, začátek pásky protáhnete na gumový váleček a je hotovo. Můžete začít lepit a zalepovat!
 

 
Balení s ním je rychlé a efektivní. Páska se snadno odlepuje a jednoduše přilne k povrchu kartonu, kde zůstane po celou dobu, až do jejího odlepení nebo přeřezání za účelem otevření krabice. Nemusíte mít obavu z nechtěného odchlipování pásky a otevírání krabice v procesu expedice. Tento chytrý vynález šetří váš čas i peníze a to hned dvakrát. Jednak ty, které byste při zalepování krabic bez jeho pomoci utratili za větší spotřebu pásky a v neposlední řadě ty, které byste museli investovat do dražších přístrojů srovnatelné kvality. Kovový odvíječ lepicí pásky bez brzdy pořídíte za cca dvěstě korun, kovový odvíječ s brzdou za necelých třista korun.