POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Balení dárků po celý rok

Publikováno: 25. 1. 2017

To, že skončily vánoce a s nimi i boom balení dárků a papírové obaly, balicí papíry s potiskem hvězd a sněhových vloček, papírové i plastové tašky s vánočním dekorem, mašle, stuhy, provázky i barevné visačky vyrobené z papíru jsou vyhozeny u popelnic, neznamená to, že je konec s balením dárků. Vždyť dárky nemusí být nutně jen ty vánoční. Slavíme přece narozeniny, svátky, výročí a vlastně ani nepotřebujeme důvod, abychom jeden druhého obdarovali a vzájemně si předali úhledně zabalený balíček. Jediný rozdíl mezi vánočním dárkem a jeho celoroční variantou je v potisku balicího papíru či v obrázku na dárkové tašce. Zasněžené stromy, děti jezdící na sáňkách, anděly, jelínky či jablka s ořechy střídá po vánocích téma, které je dosti široké na to, aby si z něj vybral skutečně každý, komu záleží na tom, do čeho a jak svůj dárek balí.

Tématem, který se v té či oné formě vyskytuje na obalových materiálech je totiž svět kolem nás a tak můžete milou drobnost i objemnější předmět, kterým chcete potěšit a udělat radost zabalit do papíru s potiskem přírody, zahalit balíček do větví a květin, nebo obrázků zvířat, či můžete v balení dárků zajít dál a zkombinovat obsah krabice s obalem.

Chcete svého muže potěšit knihou? Proč tedy nevybrat obal zdobený textem? Touží vaše manželka po sadě geologického náčiní? Zabalte předměty do tašky s vyobrazením skal a kamenů. Vždyť poskytnout obalem malou nápovědu o tom, co se skrývá v útrobách zabaleného dárku nezkazí překvapení, ale naopak navnadí obdarovávaného k rychlejšímu rozbalovaní.

Chtěli byste balit stejně krásné, komplikovaně zdobené a luxusně vyhlížející dárky po celý rok? Nejen dospělí ocení úhledně a vtipně zabalený dárek, kde je obal stejně krásný a s velkou pozorností vybíraný jako to, co skrývá.

Děti jsou velcí experti na balíky, protože v každém tuší dárek. Ať už se jedná o malý balíček zabalený v papíru, ohromný box ovázaný stuhami nebo útroby dárkové tašky, tajemství, které obalený předmět obklopuje je mnohdy lákavější, než skutečný dárek, který obalový materiál zahaluje. A právě děti ocení více, než si dokážeme přiznat nebo představit, nádherný obal a trochu jiný přístup k balení.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží