POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Balení dárků pro děti I

Publikováno: 5. 1. 2017

Vánoce jsou za námi, dárky jsou rozbaleny a uklizeny, papír, plastové obaly, mašličky, odzdoby a tašky jsou uskladněny nebo zrecyklovány a vy máte stále touhu balit? Žádný problém, rok je dlouhý a dárky si nedáváme a tedy nebalíme jen v zimních měsících, ale během celého roku.

Máte pocit, že chodíte do papírnictví neustále pod nějakou záminkou? Lákají vás papírové obaly? Rádi se jich dotýkáte, stříháte je a do nich balíte větší i menší předměty pod jakoukoliv záminkou? Každá příležitost k obdarování a tedy k zabalení do pestrobarevného papíru je pro vás dobrá, abyste předvedli svou zručnost balící královny či krále?

Žádný problém, říká se, že skutečný dárek dostává ten, kdo dává, protože není lepšího pocitu, než sledovat, jak se oči obdarovaného doširoka otevírají a ona či on s nadšením hraničícím s extází na kousky trhají balicí papír, stříhají krabice, rozvazují stuhy či provázky a s napětím čekají, co vlastně obal skrývá. Bezprostřední reakce nad rozbaleným dárkem ze sebe dokážou vyloudit dospělí, ale přeci jen dětské reakce z rozbalování dárku nás potěší nějak víc.

A oblast balení dárků pro děti, kde lze využít nespočet tvůrčích přístupů k obalu i obalování si ve stínu balení vánočních dárků určitě zasluhuje minimálně stejnou pozornost. Připravte se tedy na barevnou a hravou spoušť, kterou balení dárků pro nejmenší nebo s jejich pomocí může být. Staňte se tedy i vy na chvíli dítětem, které je tvořivé a hravé, protože přesně takové balení je a mělo by být.

Přesné linie a strohé tvary? Preciznost, přesnost, čistota? To vše musí jít stranou, děti milují chaos, barvy, překvapení, spontánnost a to hlavně v balení, v němž hlavní úlohu sehrávají takové materiály jako papír, plast, látka, dřevo či keramika. Ať už tyto obalové materiály nakombinujete nebo použijete jeden jako hlavní obal a dalšími materiály balík dozdobíte, mějte vždy napaměti, že v balení dárků pro děti neplatí žádná pravidla a vše je dovoleno.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží