POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Balení dárků pro děti II

Publikováno: 10. 1. 2017

Nejen dospělí si rádi dávají dárky. Tato oblíbená společenská konvence, při níž se pečlivě vybraný dárek zabalí do lesklého balicího papíru, ováže barevnou stužkou a s přáním všeho nejlepší se předá oslavenci, je velice oblíbená i mezi dětmi.

Blíží se jaro a s ním i možnost slavit narozeniny větších i menších dětí na zahradě či v parku. A k oslavám narozenin neodmyslitelně patří množství zabalených balíčků. A jsou to právě děti, které dokážou ocenit nejen dárek samotný, ale i jeho obal. A čím originálnější, tím lepší. Za obalový materiál, do kterého vaše ratolest zabalí dárek pro kamaráda nebo spolužačku ale nemusíte utratit jmění. A navíc i tady můžete do balení zapojit potomka. Nejen že si všichni užijete spoustu legrace, ale s vlastnoručně vyrobenýn balicím papírem bude vaše dítě králem dětského večírku. Vaše pěněženka si na chvíli odpočine a vy budete mít alespoň dobrý pocit z toho, že tentokrát na balení nepadlo množství zakoupeného obalového materiálu, který by ihned poté, co se z obalu vyloupne dárek, skončil v odpadkovém koši.

Balení s balicím papírem s vlastním vzorem je levné, zábavné a navíc ekologické. Pokud doma máte ještě od vánoc a zběsilého rozbalování vánočních dárků schovaný jednobarevný balicí papír nejlépe bez lesku, vezměte si k němu na pomoc několik obyčejných brambor a vyrobte si tiskátka. Povrch balicího papíru pokryjte veselými a barevnými obrázky zvířat nebo květin, které mají děti tak rády. Do brambory jednoduše nožem vyřízněte tvar, který má papír ozdobit a pak už nechte veškerou práci na dítěti, které se na ručním tisku na obalový materiál jistě dosyta vyřádí. Balit, či spíše vytvářet obalový materiál můžete i z kostek lega. Máte-li jich doma přebytek, není nic jednoduššího, než z nich vytvořit obal v podobě krabice. Vlastně je tento způsob balení to, čemu se říká dva v jednom. Nejenže se zbavíte starých hraček, ale ještě vytvoříte takový obalový materiál, který je sám o sobě dárkem.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží