POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Balení dárků pro děti III

Publikováno: 16. 1. 2017

Pokud na vás s koncem vánoc padá splín, protože další boom balení dárků je kdesi v nedohlednu na sklonku příštího roku, nemusíte mít obavy a klidně se zase ponořit do dobré nálady, vaše balicí mánie si během roku jistě najde jiný cíl.

Vzpomeňte na všechny narozeniny či svátky, které vás v tomto roce čekají a představte si jak jednotlivé oslavy proměníte v nezapomenutelný zážitek právě vytvořením velmi originálního dárkového obalu.

Děti občas představují komplikovanou a ne zcela jasnou oblast, zvláště jedná-li se o dávání dárků. Nikdy předem neodhadnete, čím jim uděláte radost. Děti ale zcela jistě ocení hravost, barvy, originalitu, osobní přístup. A proč tedy tohle všechno nepromítnout do obalového materiálu, do balicího papíru, dárkové tašky či ozdobné krabice převázané pestře barevnou mašlí?

Balení dárků pro děti a zvláště pak jejich rozbalování je totiž velice osvobozující činnost. Kde jinde totiž můžete popustit uzdu své fantazii než ve vytváření obalů na dárky, které budou druhým dárkem pro obdarovaného, protože jejich design bude ztřeštěny, hravý a přestože praktický, vytvoří příběh, který bude pokračovat uvnitř krabice, v útrobách ozdobného dárkového sáčku, za vodopádem leských stuh?

Což takhle zabalit autíčko pro malou holku nebo kluka do krabice, která bude vyzdobená jako dálnice? Na dárkovou papírovou krabici nalepte kolem dokola šedý tvrdší papír a víko polepte proužkem světlejšího papíru, který bude znázorňovat silnici. Pak už stačí na tuto improvizovanou dálnici dolepit menší autíčko. Obal se rázem změní na další dárek a děti budou nadšené.

A co takhle dárkový obal, na němž bude dominantním prvkem tělo ohavné příšery? Na dárek zabalený do barevného balicího papíru opatrně nainstalujte drátky obalené látkou. Na jejich konce přilepte obrovské oči vystřižené z papíru. A bez velkého úsilí před sebou máte zabalený dárek, jehož obsah stráží strašidelná obluda. Takový obal bude každý jen tiše závidět!

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží