POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Balící stoly pro usnadnění profi balení

Publikováno: 3. 11. 2020

Existují různé typy balících strojů, ale nejčastěji to funguje tak, že si pořídíte základní balící stůl, ke kterému se dají dokupovat nejrůznější moduly. Tyto modulární balící stoly jsou efektivním řešením pro velkoobchody, spediční společnosti či e-shopy, které v dnešní době stále zvyšují obraty, což znamená, že musí balit víc a víc zboží.

Samotné stoly mají nezničitelnou hliníkovou pracovní desku, jsou stabilní, lehce nastavitelné a navržené tak, aby se u nich dobře pracovalo.

Různé moduly a příslušenství

Balící stoly výrazně urychlují a usnadňují proces balení, pracovníkům šetří zdraví (hlavně záda). Velkou výhodou je to, že si sami můžete volit příslušenství, které upotřebíte, stejně tak jako velikost a výšku balících stolů. Další výhodou je nižší spotřeba balících materiálů, zkracování času balení každé zásilky, i vyšší produktivita zaměstnanců.

Mezi moduly a příslušenství patří spodní odvíječ pro bublinkové fólie, odvíječ pro stretch fólie nad pracovní plochu, pořadač na krabice, přídavná sada koleček s brzdou, přídavné boční police, přídavný úchyt na obrazovku, výškové nástavce stolní desky, přídavný držák na doplňky aj. Některé moduly je nutné objednat už při výrobě stolu, následně jej nelze měnit, ani dodělat.

Výhradní dovozce do ČR

V Česku koupíte tyto balící stoly pouze u nás, jsme výhradním dovozcem do ČR, jinde je u nás ani neseženete. Ideální je si balící stoly prohlédnout osobně, vybrat si příslušenství a celkově si je „osahat“. To můžete udělat v naší pražské prodejně na adrese Mílová 697/2, 142 00 Praha 4 – Libuš.

 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží