Barevné a maskovací lepící pásky

Publikováno: 4. 8. 2021

Barevné lepící pásky jsou speciální hlavně tím, že mají výrazné barvy. Můžete s nimi tak lehce označovat krabice nebo mohou fungovat i dekorativně. Jedná se o kvalitní lepící pásky, se kterými můžete lepit kartony, zásilky, bublinkové fólie, stretch folie a mnoho dalšího.

Barevné lepící pásky jsou dostupné v několika variantách - červená, černá, bílá, oranžová, modrá, růžová, zelená a žlutá. Některé jsou navíc dostupné v tiché variantě, která nevydává zvuk při odvíjení. Při nákupu většího množství lepících pásek máte nárok na automatickou množstevní slevu. Konkrétní počty kusů pro získání množstevní slevy jsou uvedeny na detailu každého produktu. 

 

Maskovací pásky na různé povrchy

Maskovací pásky jsou vyrobeny z papíru a mají širokou teplotní odolnost od -40°C do +60°C, u některých typů dokonce až do +80°C. Výborně drží na většině  povrchů (kov, dřevo, plast, sklo). Opravdu je můžete bez obav nalepit na okna, nábytek, samotnou omítku nebo třeba na kov, aniž byste poškodili jejich povrch.

Mezi další důležité vlastnosti pak patří to, že jsou snadno odstranitelné, nenechávají po dolepení žádné stopy, dobře lepí, výborně se s nimi manipuluje a také nebudete potřebovat nůžky, páska jde lehce odtrhnout ručně. Jsou vhodné pro malířské a lakýrnické práce.

 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží