POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Barevné magnety a magnetické pásky

Publikováno: 5. 1. 2017

Magnety a magnetické pásky jsou velmi praktické, protože s nimi něco přichytíte na magnetický podklad nebo na ně něco magnetického upevníte. Magnetky jsou takový zajímavý doplněk do domácností, samolepící magnetické pásky jsou zase hodně praktické a používají se k upevňování předmětů.

Barevné magnety do domácnosti

Barevné magnetky jsou drobnost za pár korun, ale v domácnosti se hodí. Navíc si s nimi vyhrají děti od dvou do patnácti let. Můžete je koupit jako překvapení pro děti nebo jen drobné oživení domácnosti. Nejčastěji se magnety používají na ledničky či mrazničky, kovové nástěnky, tabule či jiné kovové plochy. Můžete si tak dočasně vystavit dětské výtvory, dokumenty k vyřízení, fotky, plakáty, seznamy nákupu či jiné papíry. Ať už na okrasu nebo z praktického hlediska.

Magnety prodáváme v různých velikostech o průměru 15, 20, 30, 35, 40 nebo 50 mm. Každá sada obsahuje různý počet magnetů hned v několika barvách – černé, červené, zelené, modré, zelené a žluté. Průměrná sada s deseti magnety vyjde zhruba na 50 korun.

Samolepící magnetické pásky

Magnetické pásky se používají k upevňování různých předmětů. Pásky jsou samolepící a můžete je tak jednoduše přilepit k nemagnetickému podkladu a pak na pásku dát magnetický předmět. Nebo použijete pásku naopak, přichytíte ji k magnetickému podkladu a z druhé strany potřebný předmět k pásce přilepíte. Taková samolepící magnetická páska má šířku 20 nebo 30 mm, je tlustá 1,5 mm a prodává se po metrech, kdy 1 metr stojí pár desítek korun.

Projděte si náš e-shop, určitě narazíte na spoustu praktických věcí pro domácnost i kancelář.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží