POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Big bag najde využití ve firmách i v domácnosti

Publikováno: 14. 6. 2018

Když už vám nestačí taška, potřebujete pytel a když už nestačí ani ten, potřebujete big bag. Co je big bag zač? Jak už jeho jméno napovídá, je to velký pytel, a když říkáme velký, tak nepřeháníme. Rozměry 95x95x195 cm a nosnost rovné 1 tuny z něj dělají vítaného pomocníka na opravdu velkou práci.

Vyroben je z kvalitní polypropylenové (PP) tkaniny, která je odolná a zároveň zdravotně nezávadná. Proto je ideální na přepravu většího množství sypkého materiálu. Díky zdravotní nezávadnosti polypropylenu ho používají firmy pro přepravu brambor, cukru, mouky, nebo jiných sypkých materiálů.

Ale využít ho samozřejmě můžete i tam, kde se na zdravotní nezávadnost neohlížíte. Oblíbený je i na odměřování řezaného dřeva. Samostatnou kapitolou je využití big bagů ve stavebnictví, skvěle se hodí na skladování a přepravu suti, písku, zeminy nebo různých odpadových materiálů. Nejčastěji se však využívá na dopravu štěrku. Pokud potřebujete třeba kvůli drenáži střechy dopravit štěrk vysoko nad zem, není nic jednoduššího než využít právě big bag. Ucha zavěsíte do jeřábu a ten už vše dopraví kam potřebujete. Vše je mnohem jednodušší a rychlejší než štěrk nabírat lopatami do koleček a na místo určení ho vozit.

V mnoha průmyslových odvětvích už výhody big bagu znají a využívají, ale pomocníkem může být i v domácnosti nebo na farmách. Snadno do něj uložíte krmiva, hnojiva, seno nebo slámu. Manipulace je snadná a šetří čas i enegrii. Na zahradě ho můžete použít na uložení posekané trávy nebo do něj složit nařezené dřevo.

Přestože toho opravdu vydrží hodně, dávejte si pozor na reálnou váhu některých materiálů a neplňte s těžkými sypkými materiály vždy pytel až úplně po okraj. Třeba písek či štěrk při naplnění bagu 95x95x195 váží i přes dvě tuny.

Pokud sháníte big bag jiných rozměrů nebo s jiným řešením horní či spodní části, například s výsypným rukávcem, neváhete se na nás obrátit. Kontaktujte nás telefonicky na čísle 222 764 534, nebo e-mailem na [email protected].

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží