POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Bublinková fólie prorazila i do světa módy

Publikováno: 13. 1. 2020

Do bublinkové fólie se každý den zabalí tisíce a tisíce zásilek. Co však možná překvapí je fakt, že se do ní můžete zabalit i vy. Tento obal totiž pronikl i do světa módy.

V loňském roce designér Craig Green uspořádal v Londýně velkou módní přehlídku, ve které modely a modelky navlékl do obleků z bublinkové fólie. Musíme uznat, že pestrobarevné kousky oblečení mají něco do sebe, i když pochybujeme, že z kolekce může vzniknout něco více než zajímavé pláštěnky. Na druhou stranu, v deštivé Anglii je pláštěnka velmi praktický outfit.

Využití proti dešti se nabízí, bublinková fólie i při svém klasickém použití poskytuje zboží perfektní ochranu proti vlhkosti. Kromě bublinkových pláštěnek, které vypadají velmi stylově, se fólie našívá i na svrchní vrstvu některých bund.

Už před dlouhou dobou pronikl fóliový styl do světa kabelek. Kabelka je vlastně takový obal na věci, které ženy chtějí nosit u sebe, takže nic nebrání tomu, aby se tím obalem stala taška z bublinkové fólie. Na výběr jsou proto opravdu stovky modelů, některé vypadají až překvapivě dobře. Svoji bublinkovou kabelku prodává i třeba Victoria Secret.

A na závěr máme opravdový unikát. Umíte si představit, že bublinková fólie poslouží jako vzor při výrobě bot? Boty pochopitelně nejsou z fólie vyrobené, ale její motiv je natisknut po celém povrchu. Na první pohled tak boty vypadají, jako by byly ve fólii zabalené.

Takže až příště vybalíte nějaké zboží z krabice a bude obalené v bublinkách, můžete zkusit zaexperimentovat a spíchnout si z ní aspoň třeba tu pláštěnku.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží