POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Chybami se člověk učí

Publikováno: 10. 9. 2017

Starší ročníky si určitě vzpomenou na gumy, které měly vygumovat i pero. To se většinou nepodařilo a jen se vám povedlo poškodit papír. Později přišel na vrchol školních potřeb zmizík. Ten určitý typ pera smazal velice lehce. Pokud jste ale na to zmizíkované místo stále chtěli něco napsat, museli jste zvolit propisku. Zmizík byl poražen dalším nástupcem nové generace per a to perem FriXion od výrobce psacích potřeb Pilot. Toto pero můžete lehce vygumovat gumovým hrotem na konci a pak jednoduše opravit chybu tím samým perem. Zaujalo vás to?

Značka Pilot pochází z Japonska a byla založena téměř před sto lety. Celou dobu se značka snaží o inovace i tak zdánlivě obyčejných věcí, jako jsou pera, propisky a tužky. Díky nim se některé děti těší do školy, aspoň chvíli. A díky jejich produktům také nezapomeneme na narozeniny maminky, koupit mléko po cestě z práce nebo odeslat daňové přiznání. Jejich produkty nás provázejí celým životem.
 

Mezi jejich produkty se řadí kuličková pera, gelové rollery, popisovače, barevné fixy, zvýrazňovače i mikrotužky. Do svého portfolia zařadila firma i řadu Begreen, která je v co největší míře z recyklovaných materiálů. Největší produktovou hvězdou je pero FriXion, které si oblíbili školáci i dospělí.

Pero má několik šířek stop a je vyrobené v designu s víčkem nebo ve cvakací verzi. Náplň hladce klouže po papíře a není nutné na pero tlačit. Díky pogumovanému úchopu je příjemný do ruky i při dlouhých zápisech. Vybírat můžete z několika barev. A samozřejmě můžete dokupovat pouze náplně.

Pero ocení nejen školák při psaní domácího úkolu, ale i vy, při zapisování schůzek do diáře. Škrtance nemá totiž nikdo rád.


autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží