POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Čím vyzdobit narozeninový fotokoutek?

Publikováno: 6. 12. 2017

Narozeniny. To je spousta zábavy, přátel, jídla pití a také fotek. Jak ale zařídit, aby se fotky každý rok neopakovaly? Jak jim dát šmrnc? Pátrat po deseti letech, zda je to fotka právě z toho roku, co se na vás vyřádil ten šílený kadeřník, by mohla být sice zábava, ale ne každý má schopnosti poručíka Colomba. Jak tedy odlišit fotky z letošní oslavy?

Odpovědí je oblíbený fotokoutek!

Stačí v místnosti najít kousek stěny, kde nejsou postavené skříně nebo zde nevisí obrazy. Ideální šířka by měla být kolem dvou metrů. Záleží na počtu hostů, protože alespoň jednu skupinovou fotku, by to během večera, udělat chtělo.

Místo máte? Výborně! Teď už jen vytvořit zábavné prostředí. Na ohraničení fotokoutku můžete použít lamelové závěsy, které nejsou těžké a svým leskem dodají fotografiím trochu glancu. Nebojte se použít dva až tři závěsy různých barev přes sebe. Jejich tvar lehce upravíte nůžkami a vytvoříte tak fotogenický prostor. A nad hlavy pózujících hostů zavěste nápis, kde se bude psát, na který rok to tak netrpělivě čekáte.

Úsměv, prosím

Aby hosté nemuseli jen tak nečinně stát před objektivem, usnadněte jim to! Z tvrdšího barevného papíru vystřihněte nejrůznější tvary knírů, rtů nebo brýlí. Obrysy připevněte na špejle a nebojte se použít výrazné barvy, třpytky a vzory. Dále můžete použít veselé kloboučky nebo péřová boa.

Máte nějakou hlášku, která je pro vás už typická, a na každé oslavě zazní několikrát? Na fotkách si můžete zahrát na komiksové postavy a do papírových bublin napsat právě tuto hlášku. Bubliny je lepší tvořit z kartonu, přeci jen se s nimi bude zacházet hruběji než s falešným knírem. A když už budete ve vystřihování, udělejte pár bublin prázdných. Třeba vznikne další hláška a vy budete mít její zrod přímo na fotce.

Samozřejmě si popřejte lásku, štěstí, zdraví a hlavně, ať se příští rok zase všichni sejdete! 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží