POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Co všechno můžete dělat s balícím papírem?

Publikováno: 6. 3. 2017

Balící papír přináší svým uživatelům velké množství různých možností, jak ho mohou prakticky využít. Nejedná se totiž pouze o skvělou možnost, jak zabalit dárečky pro vaše blízké, ale také se dá použít jako výplňový materiál nebo třeba jako papír na balení květin či jiných drobností k podarování.

1) Balení dárečků

Potřebujte zabalit dárek pro malé dítě, teenagera nebo i dospělého člověka? Nebo máte třeba zájem o speciální vzor na vánoční svátky? Není to vůbec problém, připraveny jsou v našem e-shopu různé varianty balícího papíru. V nabídce najdete velké množství barviček i vzorů, abyste si mohli vybrat dle vaší chuti a potřeb.

2) Výplň balíků s křehkým obsahem

Avšak pokud potřebujete pouze výplňový materiál, který ochrání křehké a lehce zničitelné věci ve vašich balíčcích, tak vám i v tomto případě vyhovíme. Máme připraveno několik druhů papíru o různých velikostech, které skvěle slouží pro fixaci zabalených věcí. Stačí je vhodně zmačkat a umístit mezi předměty, které chcete chránit.

3) Balení kytic a drobných předmětů

Vlastníte květinářství? Anebo třeba prodejnu dárkových předmětů? Pokud rádi šetříte přírodu, tak vás zajisté potěší, že máme v naší nabídce vhodné balící papíry také pro květiny nebo i drobné dárečky. Stačí si vybrat!

4) Gačovaný papír na skladování zboží

Věděli jste, že existuje balící papír, který slouží jako antikorózní materiál pro skladování zboží? Jestli ne, tak zpozorněte, protože pokud máte zájem uschovat kovové předměty, je to skvělá volba pro minimalizaci rizika koroze. Jedná se o ideální řešení obalového materiálu do vlhkých prostor nebo třeba pro delší přepravu.

V našem e-shopu si můžete pořídit balící papíry buď v roli nebo jako balení deset kilogramů. Nabídka zahrnuje různé motivy, gramáže i velikosti. Už máte vybraný ten, který potřebujete? Tak neváhejte déle s objednávkou.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží