Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Dárkové stuhy, dekorační provázky a vánoční obaly

Publikováno: 13. 12. 2016

Chcete-li někoho obdarovat, určitě je hlavní samotný dárek. Co komu darovat, to musíte vymyslet sami. Jestliže jej však elegantně zabalíte, vytvoříte sváteční atmosféru a obdarovanému dopřejete ten krásný moment, kdy bude dárek rozbalovat a čekat na překvapení uvnitř. Ať už darujete cokoliv, umně zabalený dárek je prostě lepší než dárek bez obalu. A nezáleží na tom, jestli se jedná o vánoční dárek či dárek k narozeninám. K tomu, abyste mohli dárek originálně zabalit, potřebujete balící papír, lepící pásku a provázek či stuhu.

Balící papíry

Nejrůznější balící papíry včetně těch s vánočními motivy jednoduše nakoupíte v kategorii Balící papíry. Na výběr máte ze spousty vzorů, ale i velikostí balících papírů. Když dárek dobře zabalíte, nejjistější je použít lepící pásku a pak jako dekoraci ještě barevnou stuhu či dekorační provázek. Ještě tak zvýšíte přitažlivost a kouzlo svého dárku.

Stuhy a provázky

K zabalenému dárku patří barevná stuha či provázek. Dodá mu totiž extra atmosféru, je to taková třešnička na dortu. Možná si myslíte, že to obdarovaný neocení, ale podvědomě v sobě má každý z nás cit pro krásu, takže stuhou opravdu nic nezkazíte. Různobarevné stuhy i dekorační provázky v nejrůznějším barevném provedení i s různě dlouhým návinem naleznete v kategorii Provázky.

Dekorační stuhy můžete využít i k vytvoření jiných dekorací, nejen k balení dárků. Využijete je v domácnosti, v kanceláři i v jiných interiérech. Blíží se Vánoce, užijte si výzdobu, pečení cukroví, klid, balení dárků a celou vánoční atmosféru. Dárkové stuhy, dekorační provázky a vánoční fólie vám pomohou atmosféru dokreslit.

 

Dejte prostor své tvořivosti!

 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží