POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Do čeho nejlépe zabalit vánoční dárky

Publikováno: 18. 12. 2018

Konkrétní dárky si samozřejmě vyberete sami, v tomto článku se vám pokusíme poradit, jak dárky nejlépe zabalit. Jaké máte možnosti? Různé vánoční obaly, krabice na víno a další vychytávky k balení vánočních dárků najdete v kategorii Vánoční zboží. Pojďme se podívat, do čeho všeho je možné vánoční dárky zabalit:

  • Krabice na víno a dřevitá vlna. Dřevěné i kartonové krabice na jedno, dvě nebo i šest vín, různobarevné dekorační dřevité vlny na vyplnění těchto krabic a ochranu lahví nebo i jiných dárků.
  • Vánoční tašky a dárkové sáčky. Široký výběr papírových i plastových tašek s vánočními motivy, dárkové vánoční sáčky. Originální dárkové tašky i speciální tašky na víno.
  • Ochranné obaly na lahve. Polystyrenové ochranné obaly na lahve (na jednu, na dvě, na tři …), do nichž dáte například víno a celý obal ještě zabalíte do vánočního balícího papíru.
  • Vánoční balící papíry. Krásné vánoční balící papíry s nejrůznějšími tématickými motivy k vánočním svátkům.
  • Vlastní nápady. Hlavně děti je dobré motivovat, aby si dárky zabalily samy a po svém. Vy jim k tomu můžete dát jen materiál – balící papíry, stuhy, ale klidně i jen barevné papíry nebo dětské časopisy.

Doplňky a dekorační prvky

Balení dárků má za cíl zaujmout a zvýšit očekávání a zvědavost obdarovaného. Spousta lidí se snaží dárky navíc balit elegantně. Je to zábavné tvoření, kde vám kromě vánoční tašky, krabic a balícího papírů pomohou i některé další doplňky, které můžete v uvedeném e-shopu také výhodně nakoupit. Mezi oblíbené dekorační prvky k vánočním dárkům patří třeba nejrůznější vánoční stuhy, rozetky nebo balící provázky (přírodní sisálové a jutové). Hodit se vám možná bude i tavná pistole s možností dokoupení samostatných náplní.

Užijte si přípravu na Vánoce 2018, nakupujte vánoční obaly, ale i dárky. Přejeme vám krásné prožití vánočních svátků.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží