POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Doypack sáčky na potraviny

Publikováno: 19. 9. 2017

Tyto specifické sáčky jsou určené především k balení potravin. Jsou výjimečné tím, že díky své konstrukci a oválnému dnu mohou stát. Dole jsou pevné a širší, směrem nahoru se zužují. Doypack sáčky jsou buď papírové nebo plastové obaly, do kterých můžete vyskládat cokoliv a vystavit to do prodejních regálů. I proto se tyto sáčky vyrábějí buď průhledné, neprůhledné nebo neprůhledné s menším otvorem (průhledem). Kromě balení potravin se do nich mohou dávat například šroubky nebo jiné drobné zboží. Běžně se tak používají v obchodech, skladech i domácnostech.

Díky tomu, že doypack sáčky samostatně stojí a mohou být i průhledné, mají zákazníci velmi dobrý přehled o tom, co v prodejních regálech nabízíte. A to může být velmi praktické.

Různé velikosti i barvy

O průhlednosti a neprůhlednosti doypack sáčků už jsme se zmínili. Při jejich nákupu si můžete také vybrat z několika velikostí podle toho, na co je potřebujete. V našem e-shopu máte na výběr ze spousty doypack sáčků a to i v různém barevném provedení. Cena těchto sáčků se pohybuje zhruba v rozmezí od 4 do 12 korun včetně DPH za kus, záleží na jejich velikosti.

Doypack sáčky se ZIP uzávěrem

Kromě toho, že můžete doypack sáčky vyskládat do regálů, mají i další zajímavou vlastnost. Nahoře mají praktický ZIP uzávěr, dají se tak jednoduše uzavírat, otevírat a používat opakovaně. Sáčky mají také na bocích výseky pro snadné odtržení. Ať už je používáte doma v kuchyni nebo v prodejních regálech, můžete díky nim zpřehlednit své jídlo nebo drobné zboží. Doypack sáčky jsou primárně určeny pro skladování potravin, ale můžete je použít, na co chcete.

Máte-li jakékoliv dotazy, nejen k doypack sáčkům, kontaktujte nás. Rádi a ochotně vše zodpovíme a poradíme vám. Těšíme se na spolupráci!

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží