POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Dřevěné obaly na lahve jsou praktické i elegantní

Publikováno: 10. 12. 2020

Když chcete někoho obdarovat vínem, šampaňským, stylovým speciálním pivem, domácí slivovicí, nebo jiným dobrým nápojem, který obdarovaný ocení, hodí se darovat láhev v dřevěném obalu. Když do balení přidáte ještě trochu dřevité vlny, kterou si u nás také můžete objednat, máte luxusní dárek.

Jedna, dvě nebo 6 lahví najednou

Dřevěné dárkové obaly na lahve se vyrábějí z kvalitní březové překližky, držadlo pak z motouzu sisal. Obaly jsou pevné a lehké, můžete je koupit v různých podobách. Obaly na jednu láhev, na dvě lahve, tři lahve nebo i na 6 lahví. Ve výsledku dárkové balení vypadá opravdu luxusně, rozhodně lépe, než obyčejně zabalená láhev v klasickém balicím papíru. Dřevěná bedýnka navíc lahve chrání proti mechanickému poškození.

Dřevěný box může mít okénko

Aby byl efekt dárku ještě lepší, vyrábí se obaly s okénkem. Samotné okénko může být prosklené, otevřené, nebo z překližky. U skleněných okének to funguje tak, že přední strana boxu je prosklená a tato skleněná tabulka je výsuvná. Cílem samozřejmě je, aby byla láhev vidět. Můžete si koupit také speciální neprosklenou dřevěnou krabici, obyčejně na 6 lahví.

Alternativa k dřevěným obalům jsou plastové nafukovací obaly, které jsou praktické, ale nevypadají tak dobře. Největší jistotou při zasílání lahví jsou pak polystyrenové obaly na lahve.

Nakonec však samozřejmě nejdůležitější, jakou láhev jako dárek vyberete, obal je jen doplňkem, který umocňuje efekt a dělá na obdarovaného dojem.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží