POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Dřevěné skládací klappy boxy na stěhování a přepravu

Publikováno: 21. 4. 2017

Jestliže potřebujete přepravovat zboží, které je náchylnější na poškození, křehčí zboží a vůbec zboží, které potřebuje ochranu, pak máte možnost pořídit si velké dřevěné skládací krabice, tzv. klappy boxy. Tyto krabice jsou určeny speciálně k bezpečné přepravě a manipulaci. Vyrábějí se v různých velikostech s nosností od 200 do 1 000 kg. Konkrétní rozměry najdete přímo v kategorii Dřevěné boxy.

Jak klappy boxy vypadají

V podstatě se jedná o velké dřevěné krabice z vyztužené překližky, které se skládají ze tří částí – podkladová paleta, plášť a víko z překližky. Celý box je snadno rozložitelný na uvedené tři části a je pevný a velmi odolný. Nejmenší boxy mají rozměry cca 40 x 30 x 40 cm a váží 5 kg, ty největší pak 120 x 100 x 90 cm a váží 33 kg. Záleží na tom, co v nich chcete skladovat a převážet.

Kde se klappy boxy používají

Použití klappy boxů je široké. Zabezpečení zboží během přepravy je nutné v mnoha oborech. Nejčastěji se dřevěné klappy boxy používají tam, kde se vyrábí takové zboží, které je potřeba převážet v dřevěných krabicích. Ať už se jedná o automobilový průmysl, strojírenství, IT technologie či textilní průmysl. Pevnou a odolnou ochranu potřebují hlavně dražší komponenty nebo technologické celky.

Opakované použití a manipulace s boxy

Kromě toho, že jsou klappy boxy pevné a odolné, mají ještě jednu výhodu. Můžete je používat opakovaně. A to jak ke skladování, tak i k samotné manipulaci a přepravě. Manipulace s boxem je jednoduchá, obdobná jako při práci s naloženou paletou. K nakládce potřebujete jen paletový vozík. Klappy boxy můžete také bez obav stohovat na sebe. Nákupem klappy boxů ušetříte skladovací prostory a do firmy získáte praktický doplněk.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží