Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Dřevitá vlna jako dekorační výplň

Publikováno: 9. 12. 2016

V poslední době ve společnosti nabírá na síle trend, kdy se lidé rádi obklopují příjemnými a přírodními materiály. Mají-li na výběr, volí raději dřevo než plast atp. S tím, jak se blíží Vánoce, všichni vymýšlíme nejrůznější dárky pod stromeček. Častým dárkem bývá láhev dobrého vína, láhev slivovice, láhev s jinou dobrotou či jiný křehký předmět, který je potřeba dobře zabalit. Když budete takový dárek balit, bude se vám určitě hodit dřevitá vlna, kterou použijete jako dekorační výplň. Zároveň bude fungovat jako ochrana skleněné lahve.

Proč koupit dřevitou vlnu

Jak už je výše uvedeno, jedná se především o dekorační výplň. Dřevitá vlna je přírodní látka, která vůbec nezatěžuje životní prostředí. Ať už časem skončí na kompostu, v kamnech, na táboráku nebo v kontejneru s biodpadem, můžete mít čisté svědomí, že jste zbytečně nekupovali jinou neekologickou variantu. Dřevitá vlna je navíc pružná, antistatická, hygienická a když s ní obalíte darovanou láhev nebo cokoliv křehkého, pomůže vám dárek ochránit při otřesech a případných nárazech během přepravy. A láhev se tak smolně nerozbije.

Do konce roku je sleva 33%

Dřevitou vlnu koupíte nejčastěji v kilovém balení, které vám bude stačit na zabalení spousty lahví (protože je velmi lehká). Vyjde na zabalení cca 50 lahví.

Výplň k lahvím, sklenicím a křehkým dárkům

Dřevitá vlna se používá všude tam, kde se balí křehké věci, které by se mohly poškodit během přepravy. Například lahve vína či jiné lahve, sklenice, talíře, další nádobí, ale také drobná elektronika apod.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží