POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Dvakrát měř, jednou řež. Na balíkové váze

Publikováno: 29. 7. 2018

Balíkové váhy najdou využití jako počtovní váhy při vážení balíků, ale i v expedičních společnostech, skladech, e-shopech nebo při vážení sudů s nápoji. Zkrátka všude tam, kde přijímáte, skladujete a posíláte balíky.

V naší nabídce najdete váhy nejčastěji s nosností 100 nebo 200 kg, tedy vhodné pro kontrolu menších balíků. Přesnost měření bývá u vah se 100kg nosností 50 gramů, u vah s vyšší nosností nejčastěji 100 gramů, ale některé modely nabízí i vážení s přesností 20 gramů, což už je u balíkových vah nadstandard.

Váhy mají pevnou a jednoduchou konstrukci, aby dobře držely na místě a neklopily se pod váhou balíku či zboží. Další výhodou je nerezová vážící plocha, většinou vyvedena v protiskluzové úpravě, aby se zabránilo pochybu balíku po podložce a nedošlo ke zkreslení údajů.

Váhy jsou nejčastěji napájené adaptérem ze sítě, ale protože jsou někdy využívány i v terénu, kde není vždy přístup k zásuvce, mají některé modely i možnost napájení z baterií. Pokud víte, že nebudete mít váhu vždy jen v kanceláři nebo skladu, ale budete s ní měřit i venku, určitě tento parametr nepřehlédněte.

Ze stejného důvodu – měření v terénu – bývají váhy i přes svou pevnou a poctivou konstrukci velmi lehké a nejčastěji váží jen několik málo kilogramů.

Že vám jde spíše o přesnost než o nosnost? I pro vás máme řešení. Kapesní váha HCK je ideální pro všechny, kteří potřebují vážit malé objemy na velkou přesnost. A nebudeme chodit kolem horké kaše, přesností myslíme rovný 1 gram. Tato váha se hodí například při prodeji potravin a všude tam, kde 15 deka musí být opravdu 15 deka.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží