POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Ekologické papírové tašky

Publikováno: 25. 1. 2018

Není potřeba měnit svět, jen detaily ve svém životě. Drobnosti, které můžeme ovlivnit. Nemusíme si nosit každý den z pekárny plastové sáčky s rohlíky, můžeme místo toho přijít s vlastní taškou. Ideálně s papírovou taškou! Když ji nezašpiníte, zůstane čistá, například zrovna na pečivo ideální. Použití papírových tašek je však samozřejmě mnohem širší. 

Pevný a kvalitní papír místo plastu

Možná někoho napadne, že papírové tašky se mohou roztrhnout s velkým nákupem nebo že nejsou dostatečně pevné. Není tomu tak. Papírové tašky se vyrábí z pevného a vysoce kvalitního papíru. Dobře vypadají (rozhodně lépe než klasické igelitové) a v neposlední řadě opravdu šetří životní prostředí.

Je to ekologické!

Někdo ekologické dopady svého chování neřeší, ale zodpovědné je se ekologickému aspektu postavit čelem, a pokud to jde, tak jej zohlednit. I když se jedná o takovou drobnost, jakou jsou papírové tašky. Tašky v našem e-shopu jsou vyrobeny ze sulfátového, kraftového, nebo 100% recyklovaného papíru, takže s jejich nákupem můžete mít čisté svědomí.

Různé velikosti, všestranné použití

Papírové tašky z papíru se prodávají v různých velikostech, s krouceným nebo plochým uchem. Používají se běžně v domácnostech, na nákupy, jako dárkové tašky, na drobnosti, jako obaly na víno a jinde. Běžně se prodávají v klasické papírové hnědé barvě, seženete je však i v jiných barevných provedeních, dokonce i s potiskem a nejrůznějšími motivy. Vyberte si počet a velikost papírových tašek podle svých potřeba podle svého gusta, nakupovat je možné po jednotlivých kusech. 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží