POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Hry, které rozproudí silvestrovský večer

Publikováno: 28. 12. 2019

Na začátku silvestrovské oslavy se může zábava trochu zadrhnou. Možná se všichni dostatečně neznají a trochu se před sebou stydí. Nebo je někdo mrzutý. Možností, jak zábavu rozproudit, je ale spousta. Přinášíme vám pár možností novoročních her, díky kterým se hosté jednoduše spřátelí. Smích je totiž báječné pojidlo!

Uhádni předsevzetí

Dolejte si skleničky! Při této hře si každý vymyslí tři novoroční předsevzetí. Dvě z nich myslí vážně a jedno má zmást protihráče. Pak nahlas vysloví všechna tři předsevzetí a ostatní hádají, které je vymyšlené. A výhra? Pokud jste oklamali protihráče, musí se napít oni. Jestli vás prokoukli a nenechali se napálit, drink na stole už čeká na vás!

Hledání pokladu

Tato hra vyžaduje celkem velkou přípravu, ale nadšení vašich hostů vám tu námahu jistě vynahradí. V domě schovejte poklad, třeba do archivační nebo jiné krabice, ať není na první pohled nápadný. V něm můžou být lahve šampaňského na přípitek, veselé čepičky, konfety nebo klidně nějaká svačinka. A k tomuto dobře schovanému pokladu pak vytvořte sérii nápověd a hádanek, které by měli hledačům při odkrývání pomoci. Nemusí to být jen vědomostní otázky. Mnohem zábavnější jsou otázky týkající se samotných hráčů. Ti se tak mnohem snadněji seznámí.

Skupinky hledačů by měli být buď namíchané tak, aby se seznámili a něco o sobě zjistili, nebo můžete vyslat jednu velkou pátrací skupinu. Záleží na vašich otázkách a také velikosti prostoru, ve kterém se budou pohybovat. Pro menší byty je lepší, když jsou hosté všichni spolu.

Klasické hry

Všichni známe hry jako Člověče, nezlob se!, Activity, postřehovou hru Dobble nebo další deskovky. Každý má své oblíbené hry a i při těchto stolních hrách se dokáží hosté společně s vámi bavit klidně celé hodiny!

Užijte si novoroční oslavy podle svého gusta a vstupte do Nového roku se širokým úsměvem na rtech.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista