POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Igelitové pytle na odpad, na suť i na stěhování

Publikováno: 16. 2. 2018

Běžně se používají jako pytle na odpad, mohou se používat ke skladování věcí, pro stěhování, existují i velmi pevné pytle třeba na suť. Širokou nabídku nejrůznějších igelitových pytlů najdete v kategorii Pytle. V tomto článku se podíváme na jednotlivé typy igelitových pytlů a jejich nejčastější použití.

Plastové pytle mají mnoho podob, seženete je v různých rozměrech, dokonce i v různých barvách:

  • Pytle na odpad. Nejčastěji se používají tenké igelitové pytle na odpad. V domácnostech, ve firmách, školách a prostě všude se do igelitových pytlů shromažďuje směsný odpad i plastový odpad.
  • Pytle na skladování nebo stěhování. Plastové pytle chrání před prachem, vlhkostí i například moly. Proto se pytle často používají k uskladnění nepotřebného oblečení i čehokoliv jiného, co nemá ostré hrany. Igelitové pytle se hodí i ke stěhování.
  • Pytle na suť. Specifické jsou tuhé, pevné a odolné pytle na suť. Prodávají se v černé barvě s objemem 120 litrů, aby bylo možné s nimi manipulovat.
  • Vkladové pytle do přepravek. Vyrábějí se také vkladové igelitové pytle, které můžete vložit do přepravek před tím, než do nich dáte například maso nebo něco jiného, co může pouštět tekutiny.
  • Pytle na pneu. Nakoupit můžete i široce otevřené pytle na skladování a manipulaci s pneumatikami.

Existují také zatahovací igelitové pytle a další typy pytlů. Igelitové neboli polyetylenové pytle jsou levné a praktické. Polyetylen je odolný materiál, který vám umožní používat igelitové pytle opakovaně. Další pozitivní vlastností je skutečnost, že tyto pytle izolují od pachů a jsou hygienicky nezávadné.

Kromě igelitových pytlů u nás najdete i vakuové pytle, jutové pytle, bublinkové pytle a další speciální pytle.

Nakupujte rychle a pohodlně z pohodlí domova!

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží