800 377 773 / [email protected]
Publikováno: 20. 12. 2020
Nejlepší vůní vánoc je rozhodně vůně cukroví právě vytaženého z trouby. A ta chuť. Jak ale zařídit, aby i na hromnice bylo cukroví stejně měkké a voňavé jako na Štěpána?
Cukroví není víno. Čerstvé je vždy lepší než archivní. Správné skladování pomůže, aby i po několika týdnech byly kokosky stále nadýchané, perníčky měkké a rohlíčky, aby se rozsýpaly na jazyku.
Různé cukroví, různé ingredience. Asi nepřekvapí, že i správné skladování se liší.
Dejte si pozor na přejímání vůní. Zvláště, když cukroví skladujete v ledničce, kde je i široký mix dalších potravin. Opatrní buďte ale i při skladování v garáži. Nejlepší ochranou proti pachům jsou uzavíratelné plastové krabičky.
Cukroví nepřejímá pachy pouze od jiných potravin, ale i od sebe navzájem. Proto v jedné krabici neskladujte více druhů cukroví.
V naší nabídce najdete široký výběr papírových, kartonových i plastových krabic a krabiček. S nimi bude o laskominy dobře postaráno a vydrží čerstvé i po novém roce.
autor:
Jiří Novák
marketingový specialista