POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Jak prakticky označit oděvy a látky

Publikováno: 25. 5. 2018

Splintovacími kleštěmi nastřelíte do oblečení plastovou sponu, na kterou se poté jednoduše nasadí visačka. Právě těmto plastovým sponám se říká „splinty“. Odtud tedy splintovací kleště. Tyto speciální textilní kleště, které jsou potřeba v každém obchodu či skladu s konfekcí a látkami koupíte i na našem e-shopu.

Splintovací kleště, visačky, jehly

Jestliže hledáte způsob, jak označit a nacenit své textilní zboží, pak si nejlépe pořiďte následující seznam pomůcek:

  • Splintovací kleště. Tyto kleště pro značení oděvů jsou velmi praktické a pomohou vám jednoduše a bez poškození označit své textilní zboží. V obchodech a skladech s textilním zbožím a konfekcí se bez nich nejspíše neobejdete. Manipulace s kleštěmi je velmi jednoduchá.
  • Jehla pro splintovací kleště. Jehly pro splintovací kleště jsou celokovové a prodávají se po kusech. Jedna jehla stojí řádově necelých 150 Kč.
  • Plastové sponky (splinty). Splinty pro splintovací kleště se používají k připevnění visaček na textil, prodávají po tisících a jsou velmi levné. Ideální je nakoupit si je do zásoby.
  • Papírové visačky. Ideální jsou bílé papírové visačky s potiskem. Můžete si vybrat z několika velikostí dle vašich potřeb; nejčastěji 30 x 40 mm nebo 40 x 50 mm. Visačky se prodávají po několika tisících kusech.

V našem internetovém obchodě prodáváme vysoce kvalitní splintovací kleště od osvědčené firmy Dennison Fine, která je vyrábí už dlouhá léta. Stejně tak zde najdete i všechny důležité doplňky ke kleštím – jehly, sponky i visačky různých velikostí.

Zjednodušte si práci a pořiďte si praktické splintovací kleště, se kterými lehce označíte veškeré své textilní zboží, oblečení, konfekci i jemné látky. Celou sadu pořídíte do 2 tisíc korun!

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží