POZOR. Ve středu 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Jak se sbalit na dovolenou?

Publikováno: 17. 7. 2023

Plánujete dovolenou na vlastní pěst a rozhodli jste se vyrazit autem nebo obytným karavanem? Bez ohledu na to, zda míříte na vzdálenou pláž, do hor nebo objevovat nová města, správné balení je klíčem k pohodě a ničím nerušených zážitků. V tomto článku vám přinášíme užitečné tipy, jak šikovně a přehledně zabalit všechny nezbytnosti.

Roztřiďte si věci do zip sáčků

Zip sáčky s posuvným jezdcem jsou skvělým nástrojem pro udržení přehledu a pořádku ve vašich věcech. Rozdělte si oblečení podle kategorií (spodní prádlo, trička, plavky atd.) a uložte je do samostatných sáčků. Kromě toho můžete použít zip sáčky na uložení kosmetiky, drobné elektroniky, plavek nebo jiných předmětů. Jsou skvělým řešením pro snadný přístup a minimalizaci nepořádku ve vašem zavazadle. Určitě je využijete i při balení pro děti na tábor. Až na táboře nebudou muset lovit čisté ponožky nebo spodní prádlo z nepřehledného chumlu oblečení, dost jim to ulehčí práci s oblékáním.

Využijte termoboxy

Pokud plánujete si na cestu připravit jídlo nebo nápoje, termobox je vaším nejlepším přítelem. Uchová jídlo a nápoje čerstvé a ve vhodné teplotě po celou dobu cesty. Vezměte si s sebou studené občerstvení, jako je krájené ovoce, zelenina nebo sendviče a vychutnejte si je v průběhu cesty. Termobox také může sloužit jako skvělé řešení pro uchování vašich oblíbených nápojů a zajištění jejich ochlazení. V obzvláště horkých podmínkách pomohou s chlazením chladicí gelové sáčky.

Rodinný piknik, termobox na jídlo

Skládací přepravky pro snadnou organizaci

Sbalení věcí do skládacích přepravek je skvělým způsobem, jak věci uložit bezpečně, přehledně a tak, aby zabraly, co nejméně místa ve vašem autě nebo karavanu. Můžete je použít pro uložení potravin, oblečení, sportovního vybavení nebo dalších předmětů. Skládací přepravky lze snadno složit nebo rozložit podle potřeby a jsou tak ideálním řešením pro organizaci zavazadlového prostoru.

Nezapomeňte na základní potřeby

Při balení na dovolenou v autě nebo karavanu je důležité mít přehled o základních potřebách. Ujistěte se, že máte dostatečné zásoby jídla, vody, léků, hygienických potřeb a dalších nezbytností. Mějte také při ruce mapy, navigační systém, nabíječky, svítilny a další praktické předměty, které vám mohou být při cestování nápomocné.

Balení na dovolenou vlastním autem nebo obytným karavanem může být překvapivě snadné, pokud se řídíte těmito užitečnými tipy. Využití zip sáčků, termoboxů a skládacích přepravek vám pomůže udržet věci organizované, chráněné a snadno přístupné.

autor:
Pavla Lébrová

marketingový specialista

 


Související zboží