POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Jak si nejlépe zabalit jídlo na výlet či dlouhou cestu autem?

Publikováno: 27. 4. 2018

V dnešní uspěchané době je stále těžší a těžší se zastavit a užít si klidné chvíle s rodinou. To se většině rodin podaří maxiálně o vánocích a narozeninách. Zbývající dny si každý žije spíš svůj život a svoje problémy. Jsme sice spolu, ale spíše žijeme vedle sebe než opravdu spolu a neprospívají tomu ani moderní technologie. Hlavně děti tráví spoustu společného rodinného času s nosem zabořeným do mobilů. Jak z toho ven? Povýšit nějakou rutinní činnost na společný zážitek.

Co třeba jídlo? Co místo normálního oběda vyrazit na rodinný výlet a jídlo si zabalit sebou? Oproti jídlu někde v restauraci ušetříte a navíc nemusíte výlet plánovat tak, aby v určitém čase vedl kolem restaurace.

Místo klasického řízku v alobalu zkuste radši potraviny převézt v praktických plastových krabičkách. Potraviny budou pečlivě zabalené, takže vám nezamastí zbytek věcí v batohu. Krabičky jsou snadno omyvatelné a můžete je použít do mikrovlnky, ledničky i mrazáku.

Na dlouhé cesty termobox

To stejné platí pro cestu na dovolenou. Místo rychlé zastváky v McDonaldu nebo bagety z benzínky si radši někde sjeďte z dálnice a snězte si v klidu kvalitní jídlo z domu. Zde už se vyplatí přesedlat z krabičky na vyšší úroveň – jídelní termobox. Je lehký, snadno se přenáší a je vyroben z kvalitního polyesteru. Díky tomu dokáže udržet uzavřené potraviny studené nebo naopak teplé. Můžete si tak na dlouhé cestě dát i plnohodnotný teplý oběd za zlomek ceny jídla v zahraniční restauraci. Vlastnosti termoboxu ještě více oceníte, když si v něm povezete parádně vychlazené pivo. Až na řidiče. Ten se bude muset spokojit se studeným nealkem.

Nezapomeňte. I víkendový oběd je skvělý prostor pro strávení příjemných chvilek s rodinou a dovolená nezačíná až po příjezdu na hotel. Žijte spolu. Říká se, že láska prochází žaludkem a platí to i pro lásku rodinnou.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží