POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Jak si ulehčit nošení těžkých břemen?

Publikováno: 5. 4. 2017

Musíte v práci nosit těžká břemena? Objemné balíky, plné přepravky jídla nebo třeba kartony s nápoji? Taková práce není jen namáhavá, ale i nezdravá. Neničte si záda, ulevte si a užívejte vhodnou manipulační techniku.

Určitě to moc dobře znají všichni, kteří dělají v obchodech a skladech. Bolavá záda a pocit vytahaných rukou kvůli neustálému tahání těžkých přepravek. Netrapte už sebe ani své tělo, dá se to řešit snadno a rychle.

V naší nabídce si můžete vybírat ze tří typů manipulační techniky:

1. Přepravní vozíky

Opravdu musíte dělat všechnu těžkou práci rukama? Nenamáháte se zbytečně? Přepravní vozíky vám pomohou bezpečně přemístit palety, nábytek nebo velké balíky kam potřebujete, a to s minimálním úsilím. Můžete si u nás vybrat vozíky různých nosností, velikostí i konstrukcí.

2. Rudly

Potřebujete přemístit pivní nebo vinné sudy? Nebo je dokonce tahat přes různě vysoké schodiště, protože v budově není výtah? Není problém, u nás najdete, co hledáte. Nabízíme vám široký sortiment nejrůznějších typů rudlů – na sudy i tlakové lahve. Máme i oblíbenou skládací variantu, kterou snadno uskladníte. Pořídit si můžete rudl s nosností od 150 až do 400 kilogramů, tak aby se přizpůsobil vašim potřebám.

3. Vozíky na přepravky

Je jedno jestli máte malý nebo velký obchod, zajisté často pracujete s přepravkami. Přenášet je ručně je však nejen namáhavé, ale i neefektivní. Abyste zjednodušili a zrychlili práci zaměstnanců a zároveň jim neničili zdraví, pořiďte si na manipulaci s přepravkami vozík. Umístíte na něj několik přepravek naráz a ušetříte si nejen bolest zad, ale i mnoho času.

Namáhat se zbytečně při přemisťování těžkých věcí? Ne, už nemusíte. Stačí si pořídit vhodný rudl nebo vozík a práce bude hned o něco rychlejší i snažší. A navíc uděláte něco pro své zdraví. Nepodceňujte to.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží