POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Jak udržet pořádek v dokumentech? Pořiďte si archivační krabice

Publikováno: 10. 4. 2017

Stěhujete se do jiného bydlení? Vlastníte firmu? Nebo máte jen spoustu papírů, které potřebujete vhodně utřídit a uskladnit, aby se vám nepletly do nové práce? Na všechny tyto problémy existuje účinné řešení. Vyberte si v naší široké nabídce archivačních krabic a boxů.

Z čeho si u nás můžete vybírat?

1. Archivační krabice a boxy

Jedná se o skvělé pomocníky, kteří vám umožní přehledně uchovávat všechny důležité dokumenty. A to hlavně v bezpečí před zaprášením a jinými nečistotami.

Archivační krabice a boxy mají oproti běžným klopovým krabicím víko, které v případě potřeby stačí jen sundat nebo odklopit a hned máte vaše dokumenty připravené k opětovnému použití. Mezitím však jsou dobře chráněné proti prachu a znečištění.

V naší nabídce naleznete nejrůznější druhy krabic i boxů, které mají rozličné velikosti i tvary, takže si můžete vybrat přesně takové, které vám budou nejlépe vyhovovat.
 

2. Tubusy a dutinky

Jiné zacházení a uchování vyžadují dokumenty a výkresy, které jsou příliš rozměrné a nemůžete je přeložit a dát do obálky nebo krabice. Pokud takové dokumenty či výkresy potřebujete uchovat, přemístit nebo třeba zaslat poštou, využijte tubusů nebo dutinek. Dokumenty do nich jednoduše srolujte a po vytažení je máte bez nežádoucích ohybů stále jako nové. Tubusy jsou ke koupi v uzavíratelné variantě s dvěma plastovými víčky nebo volně bez víček. Samozřejmostí je bohatý výběr velikostí.

Tubusy navíc můžete využívat i jako přepravní „box“ pro tvarově podobné věci nebo výrobky. Skvěle se v nich přemisťují například deštníky.

I když se vám může zdát, že máte v papírech řád i bez boxů a krabic, věřte nám, že s nimi bude práce ještě efektivnější a časem si ani nebudete moci představit, jak jste mohli fungovat bez nich.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží