Jakou lepící pásku využít?

Publikováno: 27. 2. 2017

Na českém trhu je velké množství nejrůznějších lepících pásek, kdy každá může sloužit k něčemu jinému. Běžný člověk má zajisté problém se jimi všemi probrat a vybrat správnou. Jak se mezi všemi typy lepících pásek můžete vyznat?
 

Existuje několik základních druhů, ve kterých je dobré se orientovat:

1. Lepící pásky na balení: Klasické pásky různých barevných variací a velikostních rozměrů, které slouží pro balení krabic, lepení různých materiálů nebo třeba spojování bublinkových fólií. Na některé druhy si navíc můžete dokoupit i odvíjecí strojek, který vám usnadní odtrhávání jednotlivých kousků pro lepení.

2.Oboustranné pásky: Potřebujete spojit různé materiály k sobě? Ať už se jedná o běžný papír, PVC nebo třeba koberce, tak můžete účinně využít oboustranné lepící pásky. Jedná se o skvělý způsob, jak zafixovat dvě věci k sobě. Existují v průhledném i barevném provedení.

3. Maskovací pásky: Ideální volba pro lidi, kteří se například chystají malovat stěny své domácnosti. Maskovací pásky, kterými může být třeba krepové lepící pásky z papíru, můžete bez větších obav nalepit na okna, nábytek nebo třeba omítku a nemusíte se obávat, že byste jejich povrch poškodili. Výhodou také je, že při lepení nebudete potřebovat nůžky – maskovací pásku lze snadno utrhnout.

4. Magnetické: Speciální druh lepící pásky, který má stejné vlastnosti jako klasický magnet – z jedné strany odpuzuje magnety, z druhé přitahuje. Tento druh pásky je možné přilepit na povrchy magnetické i nemagnetické.

5. Protiskluzové: Chcete minimalizovat možnost vzniku nebezpečného povrchu pro chůzi? Volte protiskluzové pásky, které díky svému drsnému povrchu efektivně snižují riziko uklouznutí.

A další.

Našli jste mezi výčtu výše typ, který by se vám hodil? Tak si ho neváhejte pořídit. Může vám velmi usnadnit práci nejenom v kanceláři, ale také v terénu.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží