POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Když je sáček zároveň designový kousek

Publikováno: 3. 8. 2017

V čem uchovávat vaše oblíbené bylinky, aby neztratily na své vůni a účincích? A v čem skladovat nasušené křížaly nebo jiné ovoce? Ideální jsou zavíratelné Doypack sáčky!

Doypack sáčky jsou k dostání v několika velikostech a v různém materiálovém provedení. Všechny ale zaručují nepropustnost, odolnost a pevnost. Díky těmto vlastnostem vydrží skladované dobroty déle chutné. Ať už se jedná o sypané produkty jako oříšky, sušené ovoce, bylinky, kávu nebo jiné drobné zboží, můžete si být jisti, že na chuti jim tento sáček rozhodně neubere. Sáčky totiž nepřenáší žádný pach ani chuť a jsou vyrobeny z několika vrstev, které společně dodávají sáčku ty nevhodnější vlastnosti.

Navíc vám pomohou při prezentaci vašich výrobků. A je jedno jestli produkujete křížaly ve velkém a vaše zboží je pod drobnohledem zákazníka každý den, nebo chcete svým prvním sušením obdarovat přátele a rodinu. Sáčky díky oválném dnu stojí a drží svůj tvar za každé situace. Pro zákazníka je můžete polepit vlastní etiketou a odlišit se tak od konkurence. V kruhu rodinném asi velká konkurence nehrozí, ale i tak je milým gestem dát si záležet nejen na obsahu, ale i na vzhledu samotného dárku.

Sáčky Doypack můžete nad zipovým uzavřením ještě svařit. Po svaření se zákazník k obsahu lehce dostane díky výsekům, které jsou na bocích sáčku a ulehčují odtržení svařené části. Na výběr máte z celoprůhledných sáčků, dále ze sáčků s průhlednou přední částí, neprůhledných sáčků nebo černých lesklých s oválným okénkem, které ukazuje dobrotu uvnitř. Velikostí je pět. Od 100 ml až po 1000 ml.

Maminka dostane samozřejmě ten největší sáček, ale jak to dopadne s vaším bratrem, který si vás i po tolika letech dobírá?To necháme jen na vás.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží