POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Krycí síť na plot - váš ochránce soukromí

Publikováno: 20. 6. 2017

Naše soukromí je vzácná věc. I když máte se svými sousedy třeba skvělé vztahy, někdy si určitě říkáte, že by byla paráda, mít zahradu jen a jen pro sebe. Toho snadno docílíte krycí sítí na plot.

Krycí sítě ale nemají využití jen na zahradách. Užitečné jsou i ve stavebnictví, kde zakrývají lešení a práce na fasádě, snižují prašnost a chytají různé drobné úlomky.

Krycí síť má tmavě zelenou barvu, která v přírodě snadno splyne s okolím a je vyrobena ze 100% HDPE. Tento polyethylén je netoxický, recyklovatelný a zaručuje dlouhodobou stálost, i když je síť vystavená slunečním paprskům a povětrnostním vlivům. Se sítí se vám bude snadno pracovat, protože je lehká a zároveň pevná. Připevnit ji můžete pomocí plastových stahovacích pásek.

Máte na zahradě koutek, který se vám úplně nelíbí? Je tam například kompost nebo nějaké harampádí? Není nic jednoduššího, než tuto skvrnku na vaší jinak dokonalé zahradě ohradit krycí sítí. Nebude na první pohled jasné, co se za sítí skrývá a zároveň můžete zahradu rozčlenit na více částí. Krycí síť můžete použít na zakrytí plotů nebo otevřených balkónů. Na větrných zahradách funguje také jako větrolam. Dále je výborná na stínění skleníků, pergol nebo samostatných rostlin na poli nebo na zahrádce. Do pergol lze síť využít jako podklad než naroste přírodní stínění do požadované hustoty a nebudete tak muset čekat, abyste si vychutnali odpolední ledovou kávu v chládku pergoly. Využití sítě je tady opravdu mnohostranné.

Připevnění krycích sítí pomocí plastových stahovacích pásků je velice jednoduché. Doporučujeme síť zajistit ve třech řadách, tedy na horním okraji plotu, uprostřed a na spodním okraji plotu a to každých 50 centimetrů. V balení je těchto pásků 100, tudíž vám jedno balení vyjde na 15 metrů sítě.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží