POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Kvalitní jutové pytle nejen na obilí

Publikováno: 18. 7. 2018
Aktualizováno: 22. 6. 2023

Sháníte kvalitní a pevné jutové pytle české výroby? V našem e-shopu nabízíme 3 druhy jutových pytlů (respektive 3 velikosti pytlů) na obilí, na brambory, na mrkev či jinou zeleninu:

  • velký jutový pytel – rozměry 110 x 60 cm, orientační nosnost: obilí či brambory cca 50 kg, písek, suť až 90 kg
  • střední jutový pytel – rozměry 80 x 50 cm, orientační nosnost: obilí či brambory cca 20 kg, písek, suť až 50 kg
  • protipovodňový jutový pytel – rozměry 60 x 30 cm, orientační nosnost: obilí či brambory cca 8 kg, písek, suť až 15 kg; protipovodňový pytel splňuje standard NATO pro protipovodňové použití

Jutové pytle jsou ideální pro uskladnění obilí, zeleniny, ale také k převozu písku, štěrku či suti. Pytle jsou vyrobeny v České republice z kvalitní juty. Součástí všech pytlů je praktický provázek pro snadné zavázání pytle. Klasické jutové pytle využije každé hospodářství, jedná se o spolehlivý materiál s dlouhou životností. Navíc jutové pytle dostanete za příznivé ceny.

Cena pytlů dle koupeného množství

Jutové pytle můžete koupit po kusech i ve velkém množství. Podle odebraného množství se také určuje cena pytle. U každého typu pytle nabízíme 3 kategorie cen dle množství (1-49 kusů, 50-99 kusů, 100 a více kusů). Rozdíly v cenách u jednotlivých kategorií se docela poznají. Například u středního jutového pytle jsou ceny následující (33 Kč za kus; 30 Kč za kus a 27 Kč za kus bez DPH).

Jiné typy pytlů a další zboží

V internetovém obchodě seženete také další pytle. Například igelitové pytle, pytle na odpadky, vakuové pytle, bublinkové pytle či speciální pytle na oblečení. Další kategorií jsou bílé PP pytle na obilí apod. Některé mají také PE vložku, aby byly nepropustné. K dispozici jsou také dvoukomorové protipovodňové pytle z PP.

autor:
Jiří Novák
marketingový manažer


Související zboží