Kvalitní obyčejný kancelářský papír do tiskáren

Publikováno: 27. 1. 2017

V každé kanceláři, ale i domácí pracovně je potřeba tiskárna, která spotřebuje spoustu kancelářského papíru. Jestliže sháníte kvalitní obyčejný kancelářský papír do tiskáren, můžete si vybrat v kategorii Kancelářské potřeby. V nabídce jsou formáty A3 a A4 v několika typech, v jednom balení je 500 listů. Jednotlivé typy kancelářského papíru se cenově trochu liší s ohledem na kvalitu papíru.

Papír je vhodný pro laserové tiskárny, faxy a kopírky

Tento univerzální bílý kancelářský papír umožňuje spolehlivý tisk a primárně je určen pro laserové tiskárny, faxy na normální papír a kopírky. Papír splňuje parametry pro velkokapacitní i duplexní kopírování.

Jedná se o klasický bílý kancelářský papír, který se běžně pořizuje i do většiny domácností. Nejen do tiskáren, ale také například pro dětské kreslení, vyrábění či k psaní poznámek. Vyberte si, který typ kancelářského papíru se vám bude hodit – nejlevnější OFFICE, standardní UNIVERSAL nebo velmi kvalitní JET.

Nakupte i další vybavení kanceláře

Jestliže si pořizujete kancelářský papír, můžete si rovnou objednat i další nezbytnosti do kanceláře. Různé formáty obálek, bublinkové obálky, psací potřeby, nůžky, laminovací fólie a laminátory, lepící pásky aj. Projděte si web a podívejte se, co by se vám v kanceláři mohlo hodit. Najdete zde kvalitní a zároveň velmi levné zboží. Obalové materiály, stěhovací pomůcky a spousty dalšího.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží