POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Magnetická nástěnka podle vašich představ

Publikováno: 14. 10. 2017

Také si rádi dáváte na ledničku pohledy, které vám přátelé poslali z cest? A co výkresy dětí nebo vzkazy, na co nesmíte zapomenout? Postupem času se ale může lednička zdát malá a vy, pokud nechcete vyhodit ani jediný pohled, musíte část vzkazů přesunout jinam.

Co takhle do chodby, na místo, které uvidíte hned po příchodu domů? Jednoduchý způsob připevňování magnety si můžete ponechat, pokud zvolíte samolepicí magnetickou folii. Na ledničku se najednou vejde ještě pár pohledů. A vzkazy typu: Svačinu máš v lednici :-) budou mít své speciální místo. Snad už tu svačinu opravdu nezapomene.

Velikost magnetické tabule si přizpůsobíte sami podle vámi zvoleného prostoru. Samolepící tabuli můžete jednoduše stříhat nebo skládat těsně vedle sebe, pokud potřebujete opravdu velký prostor. Nemusíte zůstávat pouze u klasických čtyřúhelníkových tvarů. Také můžete svou novou oválnou magnetickou nástěnku ozdobit zlatým vyřezávaným rámem. Udělejte z tohoto pomocníka i designový kousek a uvidíte, že tím inspirujete nejednu vaší návštěvu.

Ze samolepicí magnetické folie si ihned uděláte velkého pomocníka v domácnosti. Připevněte si magnety váš seznam na velký víkendový nákup, lístek do čistírny nebo to krásné auto, které si chcete jednou koupit. Při odchodu do práce vám to možná zvedne náladu. A když ne, určitě vám jí zvedne milý vzkaz.

V dětském pokoji si děti mohou připomínat zadané úkoly i dosažené výsledky v plavání nebo podařené výkresy. Diplomy se zde budou krásně vyjímat, a s každým dalším bude potřeba větší a větší plocha. Myslete na to. A pokud si myslíte, že bude stačit jen malý prostor, můžete místo velké fólie použít pouze tenkou magnetickou pásku.

Jednoduchost připevnění magnetické tabule by mohlo být až návykové. Vždyť jen vystřihnete požadovanou velikost a pak nalepíte na hladký povrch. 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží