POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Máte křehké zboží na přepravu? Vyřešte to ochrannými obaly.

Publikováno: 10. 3. 2017

Pokud vlastníte obchod se zbožím, které se může snadno při přepravě z bodu A do bodu B rozbít nebo poškodit, je potřeba myslet také na ochranu obsahu balíčků. Jak můžete zajistit, že se vám sklenice, elektronika, nábytek nebo třeba lahve s alkoholem při cestě za svým novým majitelem nerozbijí? Slouží k tomu ochranné obaly.

Výhodou námi nabízených obalů je jejich lehkost a skvělá ochrana proti poškození vlivem nárazu.

Z jakých materiálů si můžete vybírat?

1) Polystyren

Za velké přednosti polystyrenových obalů se považují nejenom jejich skvělá odolnost proti nárazu, ale také tepelná izolace a česká výroba. Díky tomu si můžete být jistí, že vámi zaslané zboží zůstane třeba déle chladné v případě lahví a obal bude mít větší výdrž i proti nárazům od rohů stěhovaného nábytků. Skvělé také je, že obal není pouze jednorázový, proto ho můžete využít i vícekrát.

2) Air cover

Máte zájem o maximální možnou ochranu proti poškození? Zkuste to s air cover, jenž je vyrobený z fólie o několika vrstvách, kterou stačí nafouknout dle potřeby. Navíc má tento systém oddělené komory a zabere také mnohem méně prostoru než třeba polystyren.

3) Dřevěný box a krabice

Rádi byste v bezpečí přenesli lahve od vína nebo luxusního piva? Není to vůbec problém. Pokud to však nechcete dělat zbytečně složitě, využijte k tomu dřevěných boxů nebo krabic z naší nabídky. Nachystány jsou různé velikosti a určitě si vyberete.

4) Ochrana čerstvosti jídla

Čím nejlépe zajistíte čerstvost jídla? S termoboxy, které jsou vyrobené z polystyrenu, díky čemuž mají výbornou tepelnou izolaci. Těšit se můžete na stálou teplotu umístěných potravin po dlouhý čas.

Na českém trhu existuje mnoho možností, jak můžete zajistit bezpečnost přepravy zboží, potravin nebo třeba nábytku. Je však potřeba si ujasnit, co bude pro vás to nejvhodnější a dle toho se zařídit.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží